Snelevacature Amsterdam

Vitamine D in Multiple sclerose is met name belangrijk

Eerste studies tonen aan dat Vitamine D kan voorkomen dat Multiple sclerose aanvallen van het immuunsysteem van cellen in het Centrale zenuwstelsel

Meer dan 100.000 mensen in Duitsland lijden aan Multiple sclerose (MS). Tot op heden is niet opgehelderd, maar wat precies de oorzaak van de ziekte. Grotendeels in de loop van het leren en de Artsen van de hypothese waar is van de wetenschap, dat is het belangrijkste symptoom van MS, inflammatoire aandachtspunten in het Centrale zenuwstelsel als gevolg van de invloed van het lichaam het eigen immuunsysteem de cellen.

In het Noorden, meer mensen worden getroffen door MS dan in het Zuiden

Interessant is dat de ziekte is het aantal MS sterke regionale verschillen. Meestal zijn mensen in de meest noordelijke regio ‘ s van de aarde worden beïnvloed. Naar het Zuiden, de frequentie afneemt, waar de zuidpool komt dichterbij, weer licht aan het stijgen. Het is opmerkelijk dat de verklaring van de onderzoekers, de kinderen en jongeren uit de zwaar getroffen gebieden van uw MS-lager risico als ze verhuizen naar minder getroffen regio ‘ s. Bij ouderen is dit niet langer waar, helaas.

Milieu-factoren voor verantwoordelijk MS

De conclusie uit dit kunt alleen een lange-termijn impact van externe factoren hebben ten minste een invloed op het ontstaan van MS. Welke factoren dit zijn, precies, blijft echter onbekend. Een mogelijke eerste indicatie van wetenschappers van de Medische universiteit zou kunnen hebben aan de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore, USA, wordt gedecodeerd.1

Vitamine D de symptomen van het verblijf in de muis model MS

Onder leiding van neuroloog Dr. Anne R. Gocke, het onderzoeksteam een studie uitgevoerd op muizen. Op hetzelfde moment werd geactiveerd in knaagdieren door de injectie van verschillende eiwitten in een experimentele auto-immune encephalomyelitis (EAE), evenals een hoge dosis Vitamine D3 toegediend. De EAE is een Knaagdier model van de menselijke MS zijn zeer dichtbij. In de Volgende, de wetenschappers hebben geconstateerd dat de EAE – of MS-voorkomende typische symptomen.

T-lymfocyten worden gehouden door het Centrale zenuwstelsel

Verder onderzoek toonde aan, dat als in het geval van MS, een hoog aantal immuuncellen geactiveerd werd. Meer specifiek, werd de T-lymfocyten of T-cellen, die alleen konden worden geïdentificeerd in het bloed en minder in de hersenen of het ruggenmerg, waar ze veroorzaken volgens de huidige stand van kennis van de inflammatoire demyelinisatie of Demyeliniserende van het Centrale zenuwstelsel.

Dat is de Vitamine D3, die wordt omgezet in het lichaam 25(OH)Vitamine D3 is de biologisch actieve Vorm 1,25(OH)2Vitamin D3, kon het effect van het onderdrukken van de immuunrespons.

De T-cellen waren voorbereid op de aanval op het Centrale zenuwstelsel, maar ze werden gehouden van de regio ‘ s van het organisme, die u kunt doen de meeste schade.

Vitamine-D-en-effect te voeden-stop, snel verzakt – Een nadeel kan ook een voordeel zijn

Vitamin D und Multiple SkleroseEchter, de Amerikaanse wetenschappers wijzen er ook op dat dit Vitamine D3 effect is zeer vluchtig. De Vitamine werd stopgezet, heeft de MS-achtige recidieven na een korte tijd in de muizen. In het, de onderzoekers zien in principe, maar het is ook een voordeel.

Het is dus denkbaar dat als het model overdraagbaar is naar de mens, die een MS Patiënt lijdt aan een infectie die het immuunsysteem werking van T-cellen kunnen ook vrij worden ingesteld door de Vitamine D3 is tijdelijk gestaakt. Common MS-geneesmiddelen voor de onderdrukking van het immuunsysteem reacties worden uitgescheiden uit het lichaam na zes weken tot 12 weken, dat is, in het geval van een acute infectie met een hoog risico.

Snel een Vitamine te verwachten D therapie voor MS?

Het Team van Dr. Gocke a, echter, ramingen realistisch zijn, dat de lopende onderzoeken kunnen leveren aan de muizen model zeker notities. Als de inname van Vitamine D te voorkomen, maar ook bij de mens tegen MS of het verloop van de ziekte kan worden bestreden, is niet voorspelbaar. Als een volgende stap, de wetenschappers suggereren, In-Vitro-of test-buis studies cel voorbeelden van MS-patiënten, om te controleren of de Vitamine D heeft op menselijke cellen, dezelfde kracht als in de muizen.

Het zal dus enige tijd te geven om te worden beveiligd is, wat zijn dan de mechanismen van de werking van Vitamine D in de MS-therapie.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top