Snelevacature Amsterdam

Vitamine D kan verbeteren expressie van MMPs dramatisch

Vele studie ‘ s zeggen dat Vitamine D maakt ons vruchtbaar, een Vitamine D-tekort vermindert de vruchtbaarheid aanzienlijk. Dit is bijzonder dramatisch, omdat Vitamine D-tekort is ongeveer 80% van de bevolking.

Een blik op de conceptie tarieven blijkt dat het oktober is de maand waarin de meeste van de zwangerschap beginnen. November en December zijn ook boven het gemiddelde. In januari, maar de productie kromme bochten abrupt te herstellen, te beginnen in mei. Er zijn zeker een aantal redenen. Een van hen trok Onlangs de aandacht van wetenschappers: de zon vitamine D.

Een studie van de Universiteit van Graz, Oostenrijk, merkt op dat er een duidelijk verband tussen het niveau van Vitamine D, is ongeveer analoog aan de productie van statistieken, en de vruchtbaarheid van de vrouw en de voortplanting te geven vermogen van mannen.

De steroïde hormonen, Vitamine D, onder andere, een positief effect op de mannelijke en vrouwelijke geslachtshormonen

maennliche fruchtbarkeitIn deze context, de onderzoekers van de Alpine Republiek meldt dat Vitamine D bij vrouwen heeft een positieve invloed op het succes van In-Vitro fertilisatie of kunstmatige inseminatie. Daarnaast is de endometriose, een migratie van het slijm van de baarmoeder tegen te gaan het de huid en het kan voorkomen dat het Polycysteus ovarium syndroom (PCOS), een stofwisselingsziekte, die is de meest voorkomende oorzaak van vrouwelijke onvruchtbaarheid. Eindelijk, de zon vitamine verhoogt de hormonale activiteit.

Dit verwijst vooral naar de sex hormonen progesteron en Oestrogeen, die de menstruele cyclus regelen en de kans op een succesvolle bevruchting verhogen. Bij mannen, Vitamine D zorgt voor een gezonde ontwikkeling van de zaadcellen celkern. Bovendien, het verhoogt het niveau van testosteron en kan het Libido verhogen.

De Oostenrijkse onderzoekers hebben vastgesteld dat onvruchtbaarheid optreedt samen met een Vitamine D-tekort is heel gebruikelijk. Sinds dit betreft in het bijzonder om in andere gevallen de gezonde jonge vrouwen en mannen, heet het onderzoek hier te onderzoeken van de mogelijke effecten, die zich ontvouwt de Vitamine D in de menselijke voortplanting, meer in het bijzonder, om het ontwikkelen van therapeutische benaderingen, die betrekking hebben op de vruchtbaarheid of voortplanting aandoeningen, inname van Vitamine D-preparaten. 1

Studie: veranderingen in levensstijl en Vitamine inname maakt elf procent van de onvruchtbare mannen vruchtbaar

Vitamin D Fruchtbarkeit MännerDeze studie is niet de eerste, die zich bezighoudt met de relatie tussen Vitamine D tekort en onvruchtbaarheid. Als gevolg van een doctoraatsproject aan de Universiteit van Sydney, Australië, gepresenteerd in het jaar 2008, de vruchtbaarheid specialist Dr. Anne Clark van de Vruchtbaarheid van de Maatschappij van Australië conferentie in Brisbane, met een derde van de mannelijke deelnemers aan het onderzoek, de onvruchtbaarheid was een lager dan gemiddelde Vitamine D leveren.

In uw project, 100 mannen werden geselecteerd met die drie maanden voorafgaand aan een geplande kunstmatige inseminatie, een overeenkomst over de verandering in hun levensstijl was. Roken moet worden verlaten, alcohol en cafeïne consumptie wordt geminimaliseerd en het gewicht van het lichaam verminderd worden.

Daarnaast is de inname van vitaminen en anti-oxidanten opgenomen in het dieet plan. Na afloop van de overeengekomen periode, kunstmatige inseminatie is niet langer een optie voor elf procent van de mannen. Heb je al in staat geweest om te getuigen, op een natuurlijke manier een kind. Dit succes was het niet, natuurlijk, maar ook om het verbeteren van de Vitamine D leveren.2

Vitamine D-tekort vermindert de vruchtbaarheid bij dieren met 75 procent

sonnenstrahlung vitamine dVolledig op de invloed van de Vitamine D-tekort, een nadere studie van de Universiteit van Wisconsin-Madison, USA. Hier vonden de onderzoekers in een studie van vrouwelijke ratten die bleef ondanks een gebrek aan Vitamine D de bevoegdheden van de voortplanting, de vruchtbaarheid, echter, 75%, verminderde het aantal jonge verminderd met 30 procent, en de groei van de pasgeborene werd beïnvloed.3

Italiaanse wetenschappers van de Universiteit van Calabria te vinden dat de mannelijke zaadcellen rechtstreeks worden beïnvloed door Vitamine D. de In hun analyse, ontdekten de onderzoekers dat Vitamine is eigenlijk gesynthetiseerde lokaal in de zaadvloeistof. Verbaasd, de zuid-italiaanse wetenschappers vonden een hoog niveau van betekenis van het feit dat Vitamine D is betrokken bij de hormoon in verschillende signaalpaden, ter bevordering van de vruchtbaarheid.4

Wil je weten hoe bevorder je als een man, uw Sperma productie optimaal is, en dus het verlangen naar kinderen, de beslissende stap dichterbij? Lees meer hier.

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top