Snelevacature Amsterdam

Vitamine D tekort is een van de risicofactoren voor vrouwen om een contract borstkanker

Vitamine D: Meer dan alleen een zonneschijn-vitamine. Het verband tussen Vitamine D-deficiëntie en de incidentie van de verschillende vormen van kanker is nu onderbouwd eens te meer.

Een nieuwe Amerikaanse studie, gepubliceerd op indrukwekkende wijze over de kanker-remmende werking, die kan het risico van borstkanker bij jonge vrouwen door maximaal 3 keer.

Daarna, over een langere periode van aanhoudende tekort aan Vitamine D verhoogt het risico op het ontwikkelen van prämenopausalem borstkanker, drie keer.

Vitamine D en zonlicht

De verbinding tussen zonlicht en de productie van Vitamine D zijn al lang bekend, net als het belang van Vitamine D bij het voorkomen van rachitis. Maar slechts een paar, het is bekend dat Vitamine D is een van de belangrijkste hormoon van het immuunsysteem en bestrijden van kanker kan helpen. De huidige studie onder leiding van Prof. Dr. Cedric F. Garland is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Oorzaken van Kanker en Controle.1

Voor dit doel, de gegevens van 1.200 gezonde vrouwen werden geanalyseerd. De onderzoekers ontdekten dat de vrouwen die aan borstkanker leed in de laatste drie maanden voorafgaand aan de ontdekking van kanker consequent een gebrek aan zonneschijn-vitamine. De kans dat vrouwen met een laag Vitamine D-Niveau op het ontwikkelen van borstkanker verhoogt bijgevolg, in vergelijking met vrouwen met een constant hoge aanvoer van de noodzakelijke Vitamine D tot drie keer.

Vitamine D en het risico op borstkanker: de relatie

Dit kan worden geleid, de research-team van San Diego, door Professor Cedric Garland, bewijzen dat er een verband is tussen het aanwezig zijn in het lichaam de concentratie van Hydroxyvitamine D en het risico van borstkanker bij jonge vrouwen. Van de ondervraagde, van 1.200 vrouwen, 600 patiënten met borstkanker.

De groei van kanker en het immuunsysteem

brustkrebs-vitamin-dVolgens Professor Galand, het bestuderen van relevante bewijs dat er is in de preventie van kanker, iets van een kritieke periode venster. Dit omvat de laatste 3 maanden voorafgaand aan de tumor diagnose. Deze tijd is met betrekking tot de groei van de tumor de meest Kritische en zeer belangrijk in termen van de uitbraak en de verdere ontwikkeling van het carcinoom.

Garland geeft terecht aan dat het werkingsmechanisme is niet onderzocht tussen de Vitamine D-inname en kanker voorkomen, hoewel dit nog niet voldoende is, maar dat de Vitamine D-concentratie in het bloed daalt tijdens de ontwikkeling van kanker snel.

De 1.200 bloedmonsters geanalyseerd

Garland en zijn Team kozen 1200 bloed monsters van 9 miljoen bevroren bloed uitgebreide database van het AMERIKAANSE Ministerie van defensie van sera. Een criterium voor de selectie van het tijdvak, door de vrouwen waren gevonden in het bloed. De toepassing van het bevroren bloed toegestaan sera een selectie met betrekking tot andere ziekten of gezondheid van de geschiedenis.

Daarom is de studie opgenomen 600 gezonde vrouwen, 600 vrouwen, waarvan je wist dat je ziek was in de maanden na het onderzoek naar de prämenopausalem, dus kom vroeg-ontstaan van borstkanker. Vrouwen met een hoge Vitamine D-concentraties, toonde echter consequent een uitstekende staat van gezondheid.

Conclusie van het onderzoek

Volgens Garland, dit probleem is op twee dingen sluiten. Eerste van alles, het hele jaar lang inname van Vitamine-D in de Vorm van voorbereidingen voor de vermindering van een belangrijke risicofactor voor borstkanker. Op de Andere, het lichaam in de loop van de vorming van een kanker lijkt te worden in de behoefte van een maagzweer van grotere en grotere hoeveelheden van Vitamine D. een Lage Vitamine D-niveaus in het bloed bevorderen lijkt nog onontgonnen manier, de groei van de tumor, alsmede de verspreiding van de kanker.

Ook een andere studie uit Engeland: De research group van de Universiteit van Leeds in Engeland gevonden in hun studie over Vitamine D en kanker, en de tumor was bij patiënten met een hoge Vitamine D-niveaus gemakkelijker en, meer zelden, in dood als in patiënten met een lage Vitamine D-concentratie.

Vitamine D is belangrijk voor het immuunsysteem

Prof. Garland herinnert eraan dat de studie is verder bewijs van de reeds voltooide studies die bevestigen dat de effectiviteit van D-Vitamine. Zelfs als verdere studies moeten worden uitgevoerd om de exacte wijze van optreden in het lichaam is volledig uitleggen, was bezig op deze manier, een verder bewijs van de hoge effectiviteit van een gereguleerde en gecontroleerde toevoer van Vitamine D.

Een dosis van Vitamine D via een voedingssupplement is niet alleen voor mensen met een familiegeschiedenis of reeds bij patiënten met kanker is handig. Integendeel, elke in het kader van een op zichzelf staande ziekte preventie van de zon vitamine voordelen, het heeft ook een zeer goede invloed op het hart en de bloedsomloop, de gezondheid van de botten en het immuunsysteem.

De DGE (duitse nutrition society e. V.) is toegenomen in 2012, wordt het aanbevolen de Inname van Vitamine D 10 µg – 20 µg per dag, volgens de 200% – 400% van de ADH. Een Vitamine D-tekort is verspreid (60% – 90% van de bevolking), omdat Vitamine D wordt gevormd bijna alleen door het licht van de zon (hier meer).

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top