Snelevacature Amsterdam

Vitamine D-tekort leidt tot een kortere levensduur

Hoewel ongeveer 90% van de bevolking van de Vitamine D-tekort wordt gevonden, zelfs artsen, suppletie met vitamines is vaak sceptisch. Met fatale gevolgen, zoals een grote deense studie toont aan dat het Algemene gebrek aan Vitamine D leidt tot een verhoogde Morbiditeit en eerdere sterfte.

Vitamine D werkt in het menselijk lichaam als een Pro-hormoon en van cruciaal belang voor de regulatie van het calciumgehalte in het bloed, en dus ook voor de botopbouw. Een gebrek aan Calciol leidt wijten aan de onvoldoende mineralisatie van het bot grond stof op de middellange termijn, een pijnlijke verweking van de botten en heeft een snelle behandeling.

Bovendien Vitamine D heeft verschillende andere functies en is betrokken bij de cel differentiatie, apoptose en de Modulatie van het immuunsysteem. Als gevolg van deze grote belang van een Vitamine D tekort veroorzaakt ook hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten en het metabool syndroom, dat wordt beschouwd als een cruciale risicofactor voor hart-en vaatziekten. In een recente studie van het jaar 2012, dus de verbinding tussen Vitamine D en verschillende hart-en vaatziekten onderzocht.1

De resultaten van de Vitamine D-studie

De Brondum-Jacobsen et al. de studie is uitgevoerd onder ongeveer 10.000 mensen uit Denemarken onderzocht met betrekking tot hun Vitamine D niveau in het Plasma en het Vóórkomen van ziekten, zoals ischemische hart-en vaatziekten en een hartaanval, en vroegtijdige sterfte. De onderzoeken werden uitgevoerd in meer dan 29 jaar, en kunnen daarom als representatief worden beschouwd. De studie omvat ook een gelijktijdige Meta-analyse van 35 andere studies, wat is de betekenis van de resultaten verhoogt ook.

Als een resultaat, was in staat om de ziekte een verhoogd risico voor de o. g. en een vroegtijdige dood met het verminderen van Plasma 25-Hydroxy-Vitamine D-niveaus worden aangetoond. Daarnaast zijn de gegevens te bevestigen dat een voldoende Vitamine D-aanvoer van ouderen vermindert het risico voor botbreuken, watervallen en mobiliteit, evenals de zelfde gewichtsverlies van cruciaal belang.

In 2013 zeer vergelijkbare resultaten werden gepubliceerd in een Studie van de Universiteit van het Saarland: de sterfte door hart-en vaatziekten in hun studie was 40% hoger. (meer hier)

Implicaties van de bevindingen

De eerder door de voedings-wetenschap aangenomen, het belang van een voldoende Vitamine D-aanvoer kan worden bevestigd door de resultaten van de studie. Ook andere onderzoeksresultaten van de afgelopen jaren wijzen op het belang van Vitamine D in de Preventie van diverse chronische ziekten.

In het licht van deze feiten, de duitse vereniging voor voeding (DGE) gestegen zijn aanbevelingen voor de dagelijkse Vitamine D-behoefte in geval van onvoldoende aanbod van 5 tot 20µg. Met de hulp van de juiste supplementen, met name senioren en personen met ziekten kunnen voldoen met een verhoogd risico voor hart-en passende preventieve maatregelen.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top