Snelevacature Amsterdam

Vitamine D tekort leidt tot osteoporose

Vitamine D is essentieel voor het Calcium metabolisme, is het van essentieel belang, en calcium nodig voor de botten te houden hun kracht en structuur. Vitamine D-tekort van ongeveer 90% in de leeftijdsgroep van mensen boven de 50 jaar en niet weten. Nieuwe bevindingen over de correlatie met osteoporose en Vitamine-D-gebrek aan ondersteuning van de eis van vele deskundigen na een Algemene Aanvulling van Vitamine D.

Osteoporose is een ziekte die veel mensen lijden in gevorderde leeftijd. Vrouwen na de Menopauze zijn vooral beïnvloed. 80 procent van de ziekten toe te rekenen aan deze groep. Daarnaast is een verhoogde consumptie van alcoholische dranken en Roken zijn niet beschouwd als risicofactoren die bevordering van botverlies. Een andere oorzaak is het onvoldoende inname van calcium.

Een studie van de Medische faculteiten van de Universiteit van Hamburg en de Universiteit van California, Berkley, de verenigde staten, heeft nu aangetoond dat een Vitamine D tekort alleen, zoals eerder werd aangenomen, met een lagere mineralisatie van het bot oppervlak, maar ook een heleboel andere gevolgen voor het botweefsel.1

Niet een gebrek van de mineralisatie voor risico van breuk, maar versnelde veroudering bot

Een totaal van 30 onderwerpen, waarvan de helft is van een Vitamine D-insufficiëntie toonde een Serum niveau van minder dan 30 nano gram per Milliliter, waren de duits-Amerikaanse wetenschappers. De onderzoekers bestudeerden de kwaliteit van het bot van de onderwerpen.

Deze technologie is de nieuwste, de synchrotron straling op basis van CT-segment afbeeldingen toegestaan. Hier is de kleinste lagen in de nm kan worden waargenomen tot op de micrometer bereik. Paradoxaal genoeg, bleek dat de botten van de deelnemers met gemineraliseerd een gebrek aan Vitamine D, terwijl aan de oppervlakte laag, maar in de diepere structuren.

Echter, deze gebieden van collageen grenzen werden gesloten. Dus je was voor de osteoclasten-cellen genoemd, die de botten met calcium, en dus een verlenging toestaan, buiten bereik.

Osteomalcia

Osteoporose Kalzium Vitamin D MangelHet resultaat is veroudering en broos bot, evenals een gebrek aan aanvoer van calcium, dat verminderde de totale mineralisatie waren sneller. In tegenstelling tot eerdere aannames, wetenschappers niet omdat de resultaten nu dat het verhoogde risico op botbreuken in het geval van een osteomalacie, of bot verzachten, die is vaak geassocieerd met osteoporose, is nog niet gemineraliseerd bot zijn, maar om de een versnelde veroudering van het binnenste van bot weefsel.

Naast de calcium tekort dat zou kunnen aantonen dat een tekort aan Vitamine D is hier, zoals de onderzoeker speelt een cruciale rol. Osteomalacie bij ouderen is de tegenhanger van rachitis in de kindertijd, zelfs bij baby ‘ s met een hoge dosering Vitamine D wordt gebruikt door de manier waarop.

Ouderen maken minder Vitamine D

In een begeleidende focus artikel in dezelfde publicatie, medewerkers van de Technische Universiteit van Dresden, bovendien, dat oudere mensen, die permanent in de residentiële voorzieningen, en, in het Algemeen, patiënten die voor een langere periode van tijd in een ziekenhuis, hebben een Vitamine D-tekort, die is vaak lager dan 10 ng/ml Serum.2

Dit wordt nog verergerd door het feit dat het menselijk organisme met het verouderingsproces niet te verliezen vermogen om Vitamine D in de huid en gesynthetiseerd in de nieren. Een voedingssupplement met Vitamine D dient daarom niet alleen aan de basis van de therapie voor osteoporose, maar tekortkomingen moeten worden voor het Begin van een specifieke therapie gecorrigeerd oog op de versterking van de spier en bot breuken en de neiging om te Vallen teller.

Studies:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top