Snelevacature Amsterdam

Vitamine D-tekort verhoogt risico op Astma

Een studie maakt duidelijk uitspraken over Vitamine D-tekort en Astma-risico. Dienovereenkomstig, is het risico van Astma is toegenomen in het geval van een laag Vitamine D niveau in het bloed.

Een bijzondere studie over het risico van Astma is van Israël.1 Uitzonderlijk is voornamelijk omdat de wetenschappers van de Universiteit van Tel Aviv in staat waren om toegang te krijgen tot een zeer groot aantal van de gegevens van de jongere aan volwassenen van middelbare leeftijd tussen de leeftijden van 25 tot 50 jaar. Dit heeft het voordeel, dat de invloeden van andere aandoeningen zijn minder te verwachten resultaten van het onderzoek kan worden nauwkeuriger.

Vitamine D invloed op het immuunsysteem

Samengevat, het leren van de wetenschap meer dan vier miljoen records, de grootste zorgaanbieder in Israël. Ze geïsoleerd 307.900 personen, voor de ten minste één meting van uw Vitamine D-niveau aanwezig was. Van deze, ongeveer 21.000 mannen en vrouwen, Astma-patiënten. Een verbinding tussen de twee, aangezien Vitamine D is bewezen om te worden die een impact heeft op het immuunsysteem.

Astma is nu één van de ziekten die zijn immunologisch gemedieerde. Helaas, bestaande studies, zoals de onderzoekers het uitvoeren van een gemengd beeld van de invloed van Vitamine D op het risico van Astma.

Vitamine D tekort kan beslag risico verhogen

Betrouwbare resultaten te bekomen van de verwachte, de onderzoekers nu zijn andere en Astma, of inbeslagneming-risico-factoren, zoals Overgewicht, het gebruik van tabak en andere chronische ziekten. Na deze data cleansing, vonden ze dat konden de mensen worden gediagnosticeerd met een Vitamine D-tekort, een 25 procent verhoogd risico op Astma-aanvallen.

Ook in het geval van Vitamine D-deficiëntie: overdrijf het niet met de zon licht!

Door dit resultaat, de Israëlische wetenschappers astmapatiënten die de neiging tot aanvallen, in weerwil van de behandeling aan te raden om hun Vitamine D-gehalte in het bloed. Echter, de hoogste inname van Vitamine D – just-in-Israel – over het contact met de zon licht is uitgevoerd, raden de onderzoekers echter voorzichtig te zijn bij het bekijken van de gevaren verbonden zijn.

Hier kunt u verwijzen naar alternatieve bronnen, zoals vis, eieren, levertraan en verrijkte melk. Deze normale voedsel slechts een kleine bijdrage. Maar bovenal is het een voedingssupplement bevat genoeg Vitamine d In ieder geval, zoals in de studie van de leider, Dr. Ronit confino Cohen benadrukt, de stijging van de Vitamine-D-niveaus zonder problemen haalbaar en biedt veel astmapatiënten hebben een realistisch perspectief op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top