Snelevacature Amsterdam

Vitamine D tijdens de zwangerschap van MS vermindert het risico van het kind

Met zon en Vitamine D tijdens de zwangerschap kan het verminderen van de MS risico voor het kind, dus een engels onderzoek. Er is een Vitamine D-tekort tijdens de winter maanden, meer dan 80% van de bevolking, zijn de bevindingen voor Zwangere vrouwen is het vooral belangrijk.

In een onderzoek van wetenschappers aan de Queen Mary University in Londen, leert van de uitdrukking “zondag’ s kind” een geheel nieuwe betekenis. De onderzoekers ontdekten dat het aantal uren van zonneschijn, die kon genieten van de moeder tijdens haar zwangerschap, de impact op de gezondheid van de baby. Specifiek, de maand van de geboorte heeft een belangrijke invloed op het risico van het ontwikkelen van kanker in latere jaren, Multiple sclerose (MS). In April aan de hele wereld komen kinderen het risico is het hoogst in oktober en het laagst.

De Britse onderzoekers maken een verbinding met de UV-straling en Vitamine D niveau om haar moeder. Precies dat is het MS risico bewezen is in verhouding tot de breedtegraad in. De verder naar het Noorden de moeder is, hoe hoger het risico. Van de hoge MS risico voor baby ’s die geboren worden in de maanden April en mei, en de laag voor baby’ s met een verjaardag in oktober en November, de wetenschappers, het advies, in het geval van een zwangerschap in de winter maanden te voeden in ieder geval, Vitamine D.

Vitamine D-tekort tijdens de zwangerschap verhoogt het MS risico van het kind van ongeveer vijf procent

Vitamin D Kreislauf BlutdruckDit was het resultaat van een vergelijking van de geboorte data en plaatsen van 152.000 MS-patiënten. Hier kan worden gevonden in gebieden die liggen ten Noorden van de 52e breedte van het wiel, in de maanden oktober tot en met UV-straling met een golflengte van 290 tot 315 nm Maart is genoeg om te zorgen voor de natuurlijke aanmaak van Vitamine D op de huid in voldoende hoeveelheden.

In de April-geboren kinderen hebben een vijf procent verhoogd risico van het ontwikkelen in je leven aan MEVROUW Baby ‘ s komen in oktober of November aan de wereld, aan een vijf tot zeven procent lager risico 1. Omdat niet elke aanstaande moeder de kans, tijdens de “donkere” maanden in meer zuidelijke oorden te stoppen, is het advies, op dit moment Vitamine D te nemen.

Hoge dosis Vitamine D tegen MS

Over het algemeen lijkt er een verband tussen MS en Vitamine D. Aan de Universiteit van Toronto heeft aangetoond dat een dosis van 14.000 IE (350 microgram) Vitamine D in de getroffen patiënten met MS terugval kan worden voorkomen. Hier is voorzichtigheid echter geboden, want deze dosering is ver boven de maximale waarden, die (nog steeds) gezien als veilig. De studie, uit Toronto, door de manier, een volledig online toegankelijk, proefschrift van het jaar 2011, konden er een jaar experimentele periode zijn er geen bijwerkingen 2, wat al een eerdere studie waarbij dezelfde auteur 3 heeft gewezen.

Voordat een aanbeveling kan worden gedaan, waarschijnlijk veel meer studies tonen de onschadelijkheid van een hoge dosis Vitamine D (200 ug per dag). De DGE raadt een dosering van 20µg Vitamine D3 dagelijks up-to-50µg dagelijkse inname van toepassing evenals voor Zwangere vrouwen veilig.

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top