Snelevacature Amsterdam

Vitamine D tijdens de zwangerschap voor het Ongeboren is belangrijk

Hoge doseringen beschadiging van de Vitamine D-inname door de zogende moeder kan zorgen voor de zorg van het kind met Vitamine D. rachitis kan worden, is het ontbreken van kracht van het kind, botten, vergebeugt.

Veel oudere mensen herinneren zich met afkeer voor de dagelijkse lepel levertraan die is bijgebracht in de vroege Jeugd. Die, toegegeven, het is zo verschrikkelijk dat het smaakte, maar werd toegediend voor goede redenen. Levertraan bevat niet alleen de Omega-3 vetzuren en de vitamines A en E. het is ook een goede Dosis Vitamine D, dat is waarom het wordt ook beschouwd als een Voorzorgsmaatregel tegen rachitis.

Vitamine D is belangrijk voor de botontwikkeling

Rachitis bekend voor het kweken van een defect mineralisatie van de botten, die het gevolg is van het feit dat calcium en fosfaat kan niet voldoende hoeveelheden van bio-beschikbaar. De mineralen kunnen worden gestort in de botten. Dit is precies wat Vitamine D.

Over het voedsel dat we de dekking, echter alleen in het beste geval 20 procent van onze Vitamine D-behoefte. De Rest wordt gevormd op de huid door zonlicht. Baby ‘ s zijn vooral afhankelijk van een optimale Mineralisatie van het bot. Je bent in een cruciale fase van de groei. Tekorten optreden hier, niet alleen dreigt een rachitis met vervormingen van het skelet. Laat kunnen ook leiden tot osteoporose in de meer gevorderde stadia van het leven te volgen.

Baby ‘ s van moeders die borstvoeding geven hebben vaker een Vitamine D deficiëntie

Het Probleem is alleen: de zuigelingen van de directe zonnestraling worden blootgesteld. Het is daarom raadzaam om ze op zijn minst in de eerste paar maanden van het leven, Vitamine-D-supplementen. In het bijzonder, vrouwen die borstvoeding geven, deze aanbeveling niet te volgen, maar al te vaak.

Maandelijkse inname van een hoge dosis Vitamine D aan zogende moeders

Wetenschappers van verschillende afdelingen van de nieuw Zeelandse University of Otago wilde om uit te vinden in een onlangs gepubliceerd onderzoek, of uitsluitend moeders die borstvoeding geven kunnen zorgen voor een adequate Vitamine D-voorziening voor uw kind. Voor hun gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde, dubbel blinde studie, waren ze in staat om te winnen 90 zwangere vrouwen die had de bedoeling om uw kind te voeden in de eerste zes maanden borstvoeding krijgen.

Vanaf de vierde week na de geboorte tot het einde van de 20ste week, ze ontvangen op een maandelijkse basis, hetzij een Placebo of een hoge dosis Vitamine D Supplement, waarin zich 1.25 milligram (van 50.000 IE) of 2,5 milligram (van 100.000 IE) Vitamine D. u benaderd wordt al het maximale dosering, zijn meestal angst, geen risico ‘ s.

De gebruikelijke aanbevolen dagelijkse inname van Vitamine D zijn tussen 5µg en 20µg dagelijks. Microgram, mind you, niet milligram. De Keer dosis per maand is ongeveer 200 keer zo hoog als de aanbevolen inname voor elke dag.

De resultaten van de studie van de mogelijke invloed van factoren gecorrigeerd voor

De kinderen en de moeders werden genomen aan het begin en aan het einde van de studie bloedmonsters. Het was ook in aanmerking genomen, in welke tijd van het jaar de Baby ‘ s werden geboren, die de huid had de kleur, en hun moeders, evenals of extra Vitamine waren de D-verrijkte producten.

Maandelijks 2,5 mg Vitamine D kan voorkomen dat de meeste gevallen van Vitamine D-deficiëntie in de ontwikkeling van de baby

Na de laatste Vitamine-D-toekenning van de moeders, zoals verwacht, in vergelijking met de Placebogroep, een significant hogere 25(OH) D3-concentraties in het Serum bepaald. 25 – (OH)-D3 is de opslag vorm van Vitamine D. de baby ‘ s werden gevonden na de opname van alle mogelijke verstorende factoren belangrijk voor een betere Vitamine D-niveaus in het Serum als de moeders kregen de hogere van 2,5 milligram-van-Vitamine-D-dosis in een maand. In deze groep had een Baby aan het einde van de intake fase, een Vitamine D tekort, terwijl in de Placebo groep zes.

Verdere studies met een kortere inname tijdstippen

Zo is de studie toont aan dat een voeding kan worden geschikt op de melk van de moeder te corrigeren matige tot ernstige Vitamine D-tekorten bij zuigelingen. Follow-up studies nodig om na te gaan of deze verbeteringen kunnen worden op een wekelijkse of dagelijkse Vitamine D-inname van de moeder is bereikt.

Bron: Wheeler, Benjamin J., et al., Een hoge Dosis Maandelijkse Moeders Cholecalciferol Suppletie tijdens de Borstvoeding van Invloed op Moeder-en Kindersterfte Vitamine D Status bij 5 Maanden na de bevalling: Een Gerandomiseerde Gecontroleerde Trial, De Journal of Nutrition, 24 augustus. In 2016, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top