Snelevacature Amsterdam

Vitamine D vermindert het risico op depressie bij vrouwen na de Menopauze

Een recente studie van het Women ‘ s Health Initiative (WHI) biedt ons interessante kennis over het anti-depressieve effect van de zon Vitamine D bij vrouwen na de Menopauze. 1

Hoewel het zou kunnen worden aangetoond dat een Vitamine D dagelijks 800 IE verlaagd in het algemeen, het Voorkomen van depressieve symptomen bij 21 procent, maar is bij voorkeur – in theorie – een aanvullende voorziening in de Vorm van voedsel in vergelijking met voedingssupplementen.

Vitamine D wordt gevormd

multivitamine Vitamin D NahrungDe Vitamine D-precursoren zijn twee mogelijke, biologisch inactief. Sinds de Vitamine D2 (Ergocalciferol), die is van plantaardige oorsprong en dus van de mensen is niet gevormd. Bijgevolg nemen we de Vitamine D2 wordt alleen over het eten.

De Vitamine D3 (Cholecalciferol) is degene die dierlijke organismen in het geval van een UV-B-straling met een golflengte van 290 tot 315 nm wordt gebruikt op de huid te produceren. We vertegenwoordigen door jezelf of om het in te nemen met voedsel van dierlijke oorsprong.

Vitamine D2 als D3, worden omgezet via de lever en de nieren aan een verdere inactieve precursor van 25-Hydroxy-Vitamine D3 of Calcidiol,. Alleen dan wordt het actieve Vitamine D3, 1,25-Dihydroxy-Vitamine D3 of Calcitriol.

Problematisch in veel Noordelijke regio ‘ s van de wereld is dat hier in de Winter, dus weinig UV-B stralen van de zon de huid, een extra zorg over de voeding of voedingssupplement aanbevolen.

Vitamine D in de voeding lijkt te zijn betrouwbaarder dan voedingssupplement, maar minder waarschijnlijk

De empirische studie van de WHI verzamelde een totaal van 81.189 vrouwen en werd gebruikt als een cross – sectionele en verkennende studie uitgevoerd. Vragenlijsten werden verzameld bij het begin van de studie, de voedingsgewoonten en de inname van voedingssupplementen.

De Vitamine D-Situatie van de deelnemers kon worden geïdentificeerd. Symptomen van depressie werden opgemerkt op de relevante diagnostische procedures, of de beoordeling van een mogelijk gebruik van antidepressiva.

Als een resultaat, de onderzoekers van de WHI waren in staat om te bepalen dat een dagelijkse inname van ten minste 800 UI van Vitamine D vermindert de incidentie van depressie door 21 procent.

Onder degenen, die van vrouwen, echter, die duurde ongeveer 400 UI van Vitamine D is van natuurlijke voedsel kan worden toegewezen daarnaast kan het risico worden verminderd met 20 procent. Dit maakt de conclusie dat Vitamine D bijdraagt in het Algemeen te verminderen depressie neigingen bij vrouwen na de Menopauze. Zeer betrouwbaar, het effect van Vitamine lijkt D3, als deze afkomstig is van normaal voedsel.

Theorie en praktijk

rda vitamine Dosierung ÜberdosierungHet moet echter bedenken, dat het Vitamine D-gehalte in de plantaardige als de dierlijke voeding is zeer laag en in de praktijk is het niet genoeg is, vooral buiten de zomer, het gebrek aan vorming van Vitamine D3 via de huid in balans. Om praktische redenen, worden alleen aanbevolen voor de absorptie van Vitamine D3 via supplementen.

Vitamine D is vooral vanaf de leeftijd van veertig jaar is het ook belangrijk om samen met calcium, voor de sterkte van het bot. Ook in het geval van PMS, kan Vitamine D hebben een rustgevend effect en in het bijzonder klachten zoals stemmingswisselingen en verdriet.

Bron:

Display PMS informatie portaal www.PMS-Symptome.com/

Alles wat u moet weten over PMS.Veel Van De Tips. Bye Bye PMS!

Display amitamin® PMS Redux www.amitamin.com/PMS-Redux

Met speciale olie, klinisch getest!Nu, natuurlijk, verlichten PMS!

Geef een reactie

Scroll To Top