Snelevacature Amsterdam

Vitamine D versterkt het immuunsysteem: eerste studie Gouden Standaard

Voor de eerste keer, het bewijs van het effect van Vitamine D op het immuunsysteem op het genetische niveau. Dit presenteert zich vooral in de Winter de Vitamine D als een hoeksteen van de preventie van de gewone verkoudheid, naast de bekende immuunsysteem Vitamine booster C en zink.

Een hele nieuwe manier om de effecten van Vitamine D, of de gevolgen van een gebrek aan bewijs, een nieuwe studie, uitgevoerd door onderzoekers aan de Medische school van de Universiteit van Boston (BUSM), verenigde staten.

Natuurlijk, voor enige tijd bekend en erkend dat een Vitamine D-tekort kan gepaard gaan met tal van ziekten zoals kanker, hart-en vaatziekten, infectieziekten en auto-immuunziekten. Maar wat is er gaande op het genetisch niveau, precies wanneer de zon vitamine is niet aanwezig in voldoende hoeveelheden, de wetenschappers van Boston voor de eerste keer, naar het licht van de dag.1

Zo blij dat Professor Michael Holick, Vitamine D expert op BUSM en auteur van de nieuwe studie trekt, het onderzoek naar moleculaire vingerafdrukken die helpen verklaren de gezondheid voordelen van Vitamine D buitenkant van het Bot, of osteoporose profylaxe.

Professor Michael Holick – ontdekker van de D3-vitaminen Calcidiol en Calcitriol

De uniciteit van de Vitamine Ds bestaat voornamelijk in het feit dat het is gevormd onder de UV-straling op de huid. In planten, Ergocalciferol of Vitamine D2 wordt gemaakt, en in het geval van dierlijke organismen, Cholecalciferol of Vitamine D3.

Beide kunnen worden geabsorbeerd door de voeding in kleine hoeveelheden. Het grootste gedeelte van de Vitamine D die we produceren als een D3 in het licht van de zon zelf, of om het te nemen op voedingssupplement. In de lever en de nieren, D2 en D3 naar de inactieve geheugen omgezet worden naar een vorm van 25 (OH)Vitamine D3 (Calcidiol), die wordt gesynthetiseerd in de biologisch actieve Vorm 1,25-Dihydroxy-Cholecalciferol (Calcitriol).

De uitstekende wetenschappelijke waarde van de reeds vermelde studie, werknemer, Professor Holick is Calcidiol zoals Calcitriol is geïdentificeerd, wordt de verbinding van een aantal ziekten met een Vitamine D deficiëntie ontdekt, alsook de nieuwe vormen van therapie ontwikkeld. Het tekort en de onder-leveren zijn gemaakt in de Cacidiol niveau in het bloed. 20 nanogram per Milliliter of minder beschouwd worden als een tekort, en de concentraties tussen de 21 en 29 nanogram dan onder-aanbod.

Directe effect van Vitamine D op genen die betrokken zijn in de pathogenese van veel ziekten

In de huidige gerandomiseerde, location-based -, dubbel-Blind pilot-studie vertegenwoordigt een baanbrekende prestaties van de BUSM, betrokken waren bij acht gezonde mannen en vrouwen, met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar. Alle deelnemers aan het begin van het experiment, een tekort of een Vitamine D-tekort.

Over een periode van drie maanden, drie proefpersonen kregen dagelijks 400 IE (10 microgram) Vitamine D voor een periode van vijf tot 2.000 IE (50 microgram) werd toegediend kreeg. Op hetzelfde moment zijn genomen uit alle deelnemers aan het begin en aan het einde van het onderzoek, de monsters van hun immuun cellen, waar een gen expressie analyse werd uitgevoerd. Over de 22.500 genen werden bestudeerd om te bepalen of de activiteit is toegenomen als gevolg van de inname van Vitamine D of verlaagd.

Relatief eenvoudig, het bleek dat na twee maanden, de Vitamine D-niveaus in de 2000 IU groep was 34 nanogram per Milliliter bloed, wat een voldoende aanbod. In het bloed van de 400 IU groep, echter, slechts 25 nano gram per ml gemeten kunnen worden. Dit is een onder-aanbod.

baby gesundheit Vitamin DEcht spannend het is, echter, de resultaten van de genexpressie-analyse. Hier is de Vitamine-D-inname heeft geleid tot een significante verandering in de activiteit van 291 genen. Nadere analyses bleek dat de biologische functies in verband met deze 291 genen die geassocieerd zijn met 160 biologische signaal door kanker, auto-immuunziekten, infectieziekten en hart-en vaatziekten. Ook al is dit een kluisje voor een meer uitgebreid onderzoek moeten worden gedaan, er is veel om te suggereren dat hier een methode om de Gouden Standaard werd gevonden, waarin wordt beschreven de invloed van Vitamine D op de gezondheid, met een hoog niveau van bewijs.

De resultaten suggereren dat de (aanstaande) moeder moet vooral zorgen tijdens de zwangerschap en lactatie bij een voldoende hoge Vitamine D-niveaus.

Studie:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top