Snelevacature Amsterdam

Vitamine D zou al vanaf de geboorte gebruikt worden als voedsel worden genomen Supplement

Vitamine D, de zon vitamine, is belangrijk, zelfs voor pasgeborenen. Dit is nu aangetoond door een Amerikaanse studie.

In de binnenlandse breedtegraden, een latent tekort aan Vitamine D kan worden gevonden, is niet verwonderlijk. Dit geldt vooral voor het koude Seizoen met een waargenomen lengte van ongeveer tien maanden. Hier, de zon is bijzonder moeilijk te vinden vanwege dichte, grijs in grijs een manier om onze huid.

Daar, in de huid namelijk Vitamine D als Cholecalciferol of Vitamine D3. Van daaruit wordt het getransporteerd via een Eiwit dat specifiek is gemaakt voor de binding van Vitamine D3 op haar taak, naar de lever. Dus, het organisme, de Vitamine permanent kan worden verstrekt, moet worden bestraft met een opslag formulier. Nu dit gebeurt in de lever door omzetting van 25(OH)Vitamine D3, of Calcidiol. Deze opslag vorm is echter nog steeds actief is. Om dit te veranderen, moet het enzym 1?-Hydroxylase, de kracht van Calcidiol naar het actieve hormoon Calcitriol, ook wel 1,25(OH)2Vitamin D3.

In de Winter zorgen de lage aanvoer van Vitamine D3

Alleen, zonder de huid in contact komt met de zon, is er niets van. In het diepst van de Winter, dit kan zelfs leiden tot nog meer van de opslag van 25(OH)Vitamine D3 en geen actieve Vitamine D3 gevormd kan worden.

Een aanbod van buiten is om te voorkomen dat tekortkomingen, is van essentieel belang. Vraag meer normaal eten, omdat al lage niveaus van Vitamine D worden gevonden in het juiste Seizoen nog minder. Veel deskundigen raden daarom aan om een regelmatige inname van Vitamine D3 is een voedingssupplement.

Na de geboorte de Vitamine D-niveau van het kind daalt snel

Dit wordt bevestigd in een verdere studie, en gaat zelfs zo ver, de inname van Vitamine D vanaf de geboorte. Specifiek, wetenschappers van de Universiteit van Iowa, USA, hebben het getest op vier verschillende doses Vitamine D aan moeders die borstvoeding geven. Een totaal van 213 zuigelingen ontvangen via de moedermelk een Supplement met Vitamine D3 .Oorspronkelijk, alleen de doses van 200, 400 en 600 Internationale eenheden (IE; 1 microgram = 40 IE) zijn gepland.

Echter, het bleek dat een aantal van de baby ’s hadden, in weerwil van de voeding van de moeder’ s essentiële Vitamine D niveau te hebben van minder dan 50 Nanomol per liter Serum. Daarom ook 800 IU is toegediend. De baby ‘ s werden geleverd vanaf de eerste tot de negende maand van het leven. Natuurlijk, 25 – (OH)werden gemeten in Vitamine D3 gehalte in het bloed volgens de respectieve dosering.

De wetenschappers ontdekten dat onmiddellijk na de geboorte van de 25(OH)Vitamine D3 niveaus werden in het pasgeboren dicht bij de moeder. Na een maand viel, maar zelfs op de helft van de moeders niveaus. Precies uit het Amerikaanse wetenschappers geconcludeerd dat een extra aanvoer van Vitamine D3 is van de geboorte van zin, om te voorkomen dat deze afvalstoffen kunnen bereiken van de kritische niveaus. Als de aanbevolen dosis ze suggereren 400 IU op de dag, die ook overeenkomt met de referentie waarde van de duitse vereniging voor voeding e. V. (DEG) voor de kinderen. Dit is de helft van het bedrag, die over het algemeen wordt aanbevolen voor de dagelijkse inname.

Bron: Ziegler, E. E., et al., Vitamine D suppletie van borstgevoede baby ‘ s: een gerandomiseerde doseresponse proef, Pediatric Research, Volume 76, Nummer 2, pagina 177 – 183.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top