Snelevacature Amsterdam

Vitamine E-deficiëntie verhoogt het risico van een miskraam

Wetenschappers verwijzen naar de Vitamine E-tekort in ontwikkelingslanden als verborgen Honger, en klagen over geboorten, een toename van het aantal vals. Maar zelfs niet in Europa en de Verenigde Staten, de aanvoer van Vitamine E is zo dicht mogelijk tot een bevredigende: volgens een groot duits onderzoek, de gegevens van 20.000 mensen, 50% heeft een tekort aan Vitamine E!

Vitamine E voor en tijdens de zwangerschap

In de jaren 2001 tot en met 2007 werd uitgevoerd in Bangladesh, de zogenaamde JiVitA project. Zijn voornaamste doel was om uit te vinden welke kosten-effectieve voeding maatregelen kunnen worden genomen ter verbetering van de Overleving status van moeders, zuigelingen en oudere kinderen in landelijke gebieden. En toonaangevende uitgevoerd JiVitA werd geïnitieerd door de Bloomberg School of Public Health aan de Johns Hopkins University in Baltimore, Maryland, USA.

Het grootschalige project studie zijn er ongeveer 130.000 gehuwde vrouwen van vruchtbare leeftijd deel. Uw zwangerschap de status en de gezondheid van de voorwaarde was opgenomen maandelijks. Onder hen, het kwam in net onder 60.000 vrouwen in de zwangerschap. Ze werden vergezeld van een zes-jaar Follow-Up Fase. De JiVitA project werd in drie fasen en de evaluatie van de gegevens vindt plaats vandaag, dat is de reden waarom een aantal nieuwe studies verschenen.

De basis van de gegevens afkomstig van het project op de voedingswaarde situatie in ontwikkelingslanden

Een van hen heeft te maken met het Vitamine E gehalte van de vrouwen tijdens de zwangerschap en de impact op miskramen. Om te worden geanalyseerd voor dit doel is een Team van Bloomberg-wetenschappers, de gegevens van 1605-zwangere vrouwen, verzameld in het kader van een Placebo-gecontroleerde, JiVitA-1 studie. Alle deelnemers aan de studie aanvangt in het achtste tot en met 13. Week zwanger. Op dat moment Vitamine A en beta-caroteen in het centrum van de belangstelling stonden, maar die werden uitgevoerd in de eerste drie maanden van de Zwangerschap ook bloedtesten die gedetecteerd met het niveau van de verschillende E-vitaminen voor vrouwen.

Achter Vitamine E, namelijk, verschillende stoffen vast kan komen te zitten. De naam van Tocoferolen, tocotriënolen, Tocomonoenole en MDT (marine-afgeleide tocoferol). Voor elke Variatie, er zijn vier vormen: alpha, beta, gamma en delta. Alfa-Tocoferol is de Vorm die de hoogste biologische activiteit. Het was ook opgenomen geboorten in de Volgende op een wekelijkse basis van het aantal valse.

Tekort aan vitamine E kan verdubbelen het risico van een miskraam is bijna

Vitamin E bei NeugeborenenDaarom kwam 141 vrouwen, of 8,8 procent, dat een miskraam. In hun beoordeling van de Vitamine-E niveaus, hebben de onderzoekers zich gericht op Alfa-Tocoferol-en Gamma-Tocoferol. Een angstaanjagende manier van weiden, bijna drie van de vier van de onderzochte vrouwen, een tekort aan Alfa-Tocoferol.

Op miskraam-gerelateerde, verloren 10,2 procent van deze vrouwen uw kind binnen de eerste 24 weken van de zwangerschap. In het geval van een voldoende Alfa-Tocoferol niveau, alleen kwamen 5,2 procent van de gevallen een miskraam. Een lager gehalte aan Gamma-Tocoferol verminderde het risico van een miskraam in vergelijking tot hoge waarden gemakkelijk.

De resultaten van Vitamine E kan worden op de West-overdraagbaar

Hoewel vrouwen in ontwikkelingslanden en opkomende markten zijn doorgaans variëren, noch met een gevarieerde voeding met Multivitamine supplementen geleverd. Slechts één award van foliumzuur en ijzer behoren ondertussen tot de Norm, zoals die voor de wetenschappers. Om dit te doen, voeg je een wijdverspreid tekort aan vitaminen als gevolg van ondervoeding, is het behoren tot de situatie voor de verborgen Honger en verstrekkende gevolgen.

De huidige studie toont aan dat een goede voeding, in het bijzonder met Vitamine E-rijke voedingsmiddelen voorafgaand aan de conceptie en in de eerste maanden van de Zwangerschap is vooral van cruciaal belang. Hoewel wetenschappers niet beperken tot de resultaten van het onderzoek kunnen hebben op de vrouwen in de Westerse wereld zijn overdraagbaar.

Maar ook in de Westerse landen is gevonden in studies die het dieet bevat veel Vitamine E. In Duitsland, werd opgericht in het kader van de National food Consumption survey, ongeveer de helft van de mensen van alle leeftijdscategorieën en zowel voor de man als vrouw te weinig Vitamine E te.

Bron: Shamim, A. A., et al., Eerste-trimester plasma-tocoferolen zijn geassocieerd met het risico van een miskraam in het platteland van Bangladesh, Am J Clin Nutr. 2015 Feb;101(2), Pp. 294 – 301.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top