Snelevacature Amsterdam

Vitamine E in het geval van alopecia haarverlies

In het geval van erfelijke haaruitval de inname van Vitamine wordt aanbevolen. Dit is het resultaat van wetenschappers in een studie met 28 deelnemers, die werd uitgevoerd door de “School van de Farmaceutische Scienes” aan de Universiteit van Maleisië. Patiënten, de weiden dagelijks een gepatenteerd geneesmiddel genaamd Tocotrienol omzet, maximaal 42 procent hoger haargroei.

In de drug met een hoge dosering Vitamine E-gehalte. De studie werd gecontroleerd op Placebo-effecten en daarom biedt betrouwbare resultaten. De analyse van het onderzoek kan niet worden voorgesteld aan het Publiek door te octrooi-juridische bijzonderheden in meer Detail.

Vitamine E is een anti-inflammatoire bekend en beschermt de cellen tegen oxidatieve Stress (vrije Radicalen).

Haaruitval: Een Wereldwijd Probleem

androgenetische AlopezieVolgens de American Medical Association. beïnvloed 95 procent van alle mannen van haaruitval (alopecia, Effluvium). Een kwart van alle mannen kaal worden, twee-derde van de mannen boven de leeftijd van 60 jaar op de leeftijd van 30 jaar. De kans op het krijgen van een erfelijke haaruitval is overgenomen, is vier Siebteln. Een gebrek aan vitaminen, aminozuren zoals cysteïne en methionine, of sporenelementen zoals ijzer, zink en koper kan de Haausasfall of bevorderen.

In de acht maanden durend onderzoek door de Universiteit van Maleisië, 28 proefpersonen in de leeftijd tussen 18 en 59 jaar werden geanalyseerd voor hun haarverlies. Tijdens de studie, alle deelnemers waren onder dezelfde voorwaarden: Het haar kan niet worden geverfd, en het haar moest blijven hetzelfde en het is dezelfde hair care producten moesten worden genomen. Voorafgaand aan de start van de studie, de huidige haardichtheid, gemeten In een geselecteerd gebied van twee bij twee centimeter, de haren zijn geteld voor en na de studie. Terwijl in de Placebo-onderwerpen geen verschillen kunnen worden gedetecteerd, vergroot de dichtheid van de haren in de andere vakken van 20 procent.

Vitamine E als een groeistimulator

Een totaal van acht vormen van Vitamine E zijn: Er zijn vier Tocoferolen en vier tocotriënolen, die zijn onderverdeeld in de groepen, alfa, beta, gamma en delta. Alfa-Tocoferol is met name vaak het geval is in de Europese keuken. Gamma-Tocoferol in het bijzonder kan worden gebruikt in de Amerikaanse voedsel te vinden.

In de studie, de vakken supplementen werden toegediend met hoge doses Vitamine E, in lage doseringen, vergelijkbare effecten te verwachten zijn.

Geef een reactie

Scroll To Top