Snelevacature Amsterdam

Vitamine E kan de lever beschermen en regenereren

Vitamine E beschermt de lever en kan bijdragen aan het herstel van het orgel. De combinatie van de vitamines van de E-groep is effectief tegen vervetting van de lever-en vaatziekten dan het nemen van individuele E-vitaminen.

De term Vitamine E bevat een totaal van vier stoffen, die kunnen optreden in verschillende vormen. In het beste de Alpha zijn gedocumenteerd in de a-Tocoferolen en vier tocotriënolen, gedeeld door de griekse letters Alpha, Beta, Gamma en Delta. Daarnaast is de Tocomonoenole en uit de zee afkomstige tocoferol (MDT) zijn nog steeds in de Vitamine E groep.

Wetenschappers van de Kanagawa Institute of Technology, de Universiteit van Tokyo en de Afdeling onderzoek van de Eisai Food & Chemical Co, worden alle Japan, melden nu dat een combinatie van de E-vitamines alfa-Tocoferol en de Tocotrienolen ondersteund bij de verbetering van de gezondheid van de lever van elkaar.1

Vitamine E-een combinatie beïnvloed een Marker voor een intacte functie van de lever

In hun studie toegediend de wetenschappers willen de E-vitaminen drie aparte groepen van ratten. De ene groep kreeg alleen Alfa-Tocoferol, een tweede tocotriënolen, en de derde Alpha-Tocoferol, en de tocotrienolen. Alleen in de laatste groep, de Japanse onderzoekers merkten een grotere invloed op de Markering voor de gezonde werking van de lever.

Precies dit effect zou kunnen worden gebracht in verband met een effect van vitamine E tegen niet-alcoholische Steatohepatitis (NASH), de meest ernstige Vorm van vette lever ziekte niet is te wijten aan alcoholmisbruik (NAFLD).

Amerikaans onderzoek bevestigt de effectiviteit van E-vitaminen – lijden, maar alleen in het geval van meer ernstige lever

Vitamin E Tocopherol natürlichEen significant effect in het geval van een nogal zwaar, maar niet in milde vormen van niet-alcoholische leverziekte een andere gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, klinische dubbelblinde studie van de Columbia University in New York, USA,.2 Hier werden gevormd 173 overgewicht obese kinderen en adolescenten in de leeftijd van acht tot en met 17 jaar drie groepen. De ene groep een Placebo werd toegediend, 1000 mg Metformine, een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van Diabetes type 2, Overgewicht en obesitas, en de deelnemers van de derde groep kreeg extra dagelijks 800 IE Vitamine E per dag.

Ten eerste, een significante afname van alanine amino-transferase niveaus (ALT-niveaus) is opgetreden in de Vitamine E groep. Alanine amino-transferase is een Marker die geeft al in milde vormen van leveraandoeningen. Na 96 weken en de afronding van het onderzoek hebben de wetenschappers kunnen detecteren, echter geen significant verschil in ALT-niveaus in de drie groepen. Onder die deelnemers, echter, was reeds ontwikkeld in de jonge jaren van een ernstige NASH, en in het onderzoek van de routes kan Vitamine E om het bereiken van een significant effect.

In 58% van deze proefpersonen hadden genomen Vitamine E werd gevonden om een achteruitgang van de ziekte. In de groep Metformin het was slechts 41 procent, en de Placebo groep van 28 procent, die in de laatste, waarschijnlijk meer op andere behandelingen en/of verandering van de maatregelen in de loop van de studieperiode.

Studies:

Geef een reactie

Scroll To Top