Snelevacature Amsterdam

Vitamine E vertraagt de progressie van de ziekte van Alzheimer

In onze vergrijzende samenleving, de opkomst in de gevallen van de ziekte van Alzheimer en dementie ziekten snel. Het zoeken naar mogelijkheden voor behandeling is nog steeds aan het begin. Twee natuurlijke benaderingen hebben tot nu toe daadwerkelijk getest: 1) Ginkgo biloba-extract verbetert de beschikbaarheid van energie in de hersenen ons geheugen ondersteunen. 2) foliumzuur, Vitamine B6 en Vitamine B12 verminderen homocysteïne niveaus en het verminderen van de homocysteïne-geïnduceerde deposito ‘ s van plaque op de zenuw (Plaque). Een nieuwe studie toont aan dat Vitamine E kunnen geven van de ziekte van Alzheimer patiënten meer dan een jaar en een half.

Vitamine E is ook een van de antioxidanten. Het is aanbevolen voor binnen toepassing als een Anti-commentaar-Aging middel dat maakt het haar te versterken en te Schijnen, en verjongt de huid. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het cholesterolgehalte. Het kan ziekten voorkomen de vorming van bloedstolsels, en werkt preventief tegen de bloedsomloop. Op hetzelfde moment, het levert een belangrijke bijdrage aan de cellulaire gezondheid. Dit geldt ook voor het blokkeren van de vorming van tumorcellen, of de groei van de stam, zoals de cellen de insuline-gevoeligheid te stimuleren, reguleren de bloedsuikerspiegel.

Om te weten is met name van belang: In Duitsland, ongeveer de helft van de mensen neemt minder dan de minimaal aanbevolen 12 mg Vitamine E per dag! Een tekort aan Vitamine E is niet de uitzondering maar de normale.

Ook in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer Vitamine E heeft een naam voor zichzelf. Hier helpt het om te vertragen van de veroudering van de hersenen cellen en kan de ontwikkeling van ziekten van het een preventieve werking tegen Dementie.

Voor preventieve toepassing, ten minste 40 IE Vitamine E aanbevolen

Vitamin E AlzheimerIn feite, zijn er een hele reeks van Vitamine E varianten. De meeste van de wetenschap houdt zich bezig met de alpha-Tocoferol. Over vijf tot tien Internationale eenheden (IE) of 12 milligram van deze stof moet worden dagelijks minstens. Om te komen tot een beschermende werking, de onderzoekers in een dagelijkse dosis van minstens 40 IE, of 35 milligram.

Tegelijkertijd is het belangrijk om te weten dat Vitamine E de voedingsstoffen van de in vet oplosbare micro-en het lichaam is dus afhankelijk van meervoudig onverzadigde vetzuren aan de Vitamine. Terwijl de meeste plantaardige oliën bevatten vetzuren die nodig zijn Vitamine E hetzelfde. Het is gekoppeld aan de bescherming van de Olie tegen Oxidatie op een regelmatige basis. De hoeveelheden zijn niet hoog genoeg is om een significante bijdrage te leveren.

Lange-termijn klinische studie met meer dan 600 deelnemers

Een recente, zeer uitgebreide studie, nu is er reden om te hopen dat Vitamine D kan ook worden gebruikt bij de behandeling van de ziekte van Alzheimer.1 van de leidende wetenschappers op het Minneapolis VA Gezondheidszorg. Deze Amerikaanse gezondheidszorg faciliteit gericht op de zorg en behandeling van veteranen van de oorlog.

In totaal 613 patiënten met een milde tot matige ziekte van Alzheimer symptomen nam deel in de gerandomiseerde, klinische, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie Parallel Design. De totale studieduur is vier jaar, met de gemiddelde duur van de Observatie per Patiënt was twee jaar en drie maanden. Aan het einde van de gegevens van 561 deelnemers werden geëvalueerd. De resultaten van de studie zijn zeer zinvol.

Een hoge dosering Vitamine E versus de ziekte van Alzheimer drug

Tocopherol alter demenz vorbeugenHet gebruik van de Vitamine kwam in een zeer hoge concentratie van een dagelijkse 2000 IU of 1.820 milligram. Hoewel de wetenschappers waren in staat om een aantal in de loop van hun onderzoek, zelfs bij deze dosering een goed effect, met de nadruk dat een zelf-behandeling kan plaatsvinden hier, in ieder geval, maar een mogelijke aankoop door de verantwoordelijke arts in het individuele behandelplan moet worden geïnstalleerd. Dit medisch toezicht is gewaarborgd in het kader van de Amerikaanse studie, natuurlijk.

De wetenschappers verdeelden de proefpersonen willekeurig (gerandomiseerde) in vier groepen. 152 van hen de Vitamine E kreeg in de genoemde hoge dosering van 2000 IU. De 155 deelnemers, een tweede groep nam een dag 20 milligram van de ziekte van Alzheimer drug memantine, dat wordt goedgekeurd in Europa, maar verschillende bijwerkingen. In Parallel, gecombineerd in een derde, 154 sterke groep van Vitamine E en memantine, en een vierde groep van 152 proefpersonen een Placebo wordt toegediend.

Vitamine E stopt de progressie van de symptomen tussen de deelnemers lopen een gemiddelde van 6,2 maanden

gehirn gedaechtnis vitamin eNa de afronding van de Follow-Up Fase, de wetenschappers waren in staat om te bepalen in aanvulling op de klinische veiligheid van een hoge dosering Vitamine E een belangrijke vertraging in de daling van de functies van de hersenen. Je zou kunnen kwantificeren met een vertraging in de voortgang van de ziekte, met 19 procent per jaar. Concreet betekent dit dat de onderwerpen in de Vitamine E groep, in de voortgang van de ontwikkeling van de symptomen van 6,2 maanden achter op die van de Placebo-groep.

Een enorm effect, aangezien dit impliceert dat de deelnemers die een Placebo aan het einde van de studie verloren een gemiddelde van ongeveer drie vaardigheden van het dagelijks leven, als dressing of om zonder hulp, een bad, meer dan de onderwerpen, de Vitamine E-inkomsten.

Bijwerkingen, maar geen voordeel met memantine

Bovendien zijn er geen voordelen kunnen worden geïdentificeerd door middel van de inkoop van memantine of memantine in combinatie met Vitamine E. de Eerder in deze groepen ernstige bijwerkingen, zoals infecties en parasitaire ziekten opgetreden. Van wie waren in de memantine groep, 23 onderwerpen (14 procent) en memantine/Vitamine E groep en 31 personen (20 procent).

Studies:

Geef een reactie

Scroll To Top