Snelevacature Amsterdam

Vitamine E vervetting van de lever-en vaatziekten en de ziekte van Alzheimer

Iedereen die aandacht heeft voor een goede toevoer van Vitamine E, volgens een bijdrage aan het onderhoud van de functies van de hersenen, de lever en de gezondheid. Dat is het Credo op een Symposium van de vooraanstaande wetenschappers in de Verenigde Staten.

Om uitspraken te doen over een ideale toevoer van Vitamine E is zeer moeilijk. Dit is omdat het optreden van Vitamine E in acht verschillende vormen, elk met een andere activiteit. Volgens de Maritieme isomeren, zelfs 12. Het is gewoon een waarde die kan worden opgegeven voor de verwijzing kan altijd. Dit is de alpha-Tocoferol, de meest actieve Vitamine E-Isomeer. Het nemen van aanbevelingen voor andere vormen van Vitamine E moeten worden omgezet.

Daarnaast is er een biologische beschikbaarheid van Vitamine E is het feit dat het wordt ingenomen in combinatie met meervoudig onverzadigde vetzuren. Het is ook zo dat de minimale dagelijkse behoefte van vier milligram alfa-Tocoferol en de aanbevolen dagelijkse dosis van elf tot en met 17 milligram significant af van de waarden verschilt in de ogen van veel wetenschappers is het bereiken van een beschermend effect. Hier, doseringen van 20 tot 35 milligram per dag. Met een gemiddelde consumptie van 19 milligram per dag van de niet bereikte in Duitsland.

Zowel in de USA als in Europa de Vitamine-D-tekort

Als één van de Senior Vice-President van ‘ s werelds grootste leverancier van Vitamine E-supplementen, DSM, is niet de schuld van de Zwitserse Professor Manfred eggersdorfer, zeker, op deze verbinding. Dit gebeurde onlangs tijdens een Symposium in verband met het derde wereldcongres van de Public Health Nutrition. Achter de neo-duitse school van meningsuiting, een Samen komen van de bevolking, voeding en gezondheid Wetenschappen. Eggersdorfer wijst uit dat meer dan 90 procent van de AMERIKAANSE burgers zijn hieronder de aanbevolen dagelijkse dosis Vitamine E.

Maar in Europa is het ontbreekt in grote Delen van de bevolking van Vitamine E: volgens de Nationale consumptie studie (2008, deel 2), ongeveer 50% van de mensen in Duitsland te weinig Vitamine E in de voeding.

Veel van de voordelen van Vitamine E

De effectieve anti-oxidant Vitamine E een belangrijke rol in het op zijn minst vertragen het voorkomen van een uitbraak van de ziekte van Alzheimer. Daarnaast zijn er talrijke klinische studies hebben aangetoond dat de voordelen voor patiënten die lijden aan niet-alcohol-gerelateerde vervetting van de lever.

Een verminderde Orgel adipositas, een daling van inflammatoire processen en de vermindering van Aminotransferase-enzymen, die wijzen op een leverziekte, bleken onder invloed van Vitamine E. Andere studies komen tot de conclusie dat Vitamine E draagt ook bij aan een gezonde werking van het zenuwstelsel. Kan bereikt worden door een beschermende effect van de essentiële vetzuren tegen lipide peroxidatie, dat heeft een positief effect op de functies van de hersenen.

Probleem, verwerkte voedingsmiddelen zijn

Lisa Hout, associate Professor in Australië aan de Universiteit van Newcastle, overeengekomen op dezelfde Symposium. Bovendien, voegde ze eraan toe dat de minimale levering van Vitamine E in grote Delen van de Westerse wereld is te wijten aan het feit dat steeds meer bewerkte voedingsmiddelen.

Hier, bijvoorbeeld, van hoge kwaliteit, Vitamine-vaak-E-rijke plantaardige oliën zoals tarwekiemen of zonnebloem olie door minderwaardige Oliën en vetten vervangen. Een gevolg is, dat onze voedingsstoffen uitgeput profiel van belangrijke anti-oxidanten.

Bron: presentaties op het satellietsymposium op het derde wereldcongres van de Openbare Gezondheid Voeding, Las Palmas, Spanje, 07. 12. November 2014

Geef een reactie

Scroll To Top