Snelevacature Amsterdam

Vitamine E voor een goed bot

Een speciale Vorm van Vitamine E kan het bevorderen van de vorming van bot en het bot afbraak te beperken. De resultaten van geuren om uit te breiden van de maatregelen voor de preventie en behandeling van osteoporose. Ongeveer de helft van alle Duitsers doen niet genoeg Vitamine E.

Osteoporose, botontkalking is een verraderlijke deficiëntie ziekte, de vele oudere mensen lijden onbewust. Lastig dus, want het Leed is niet erg lange pauzes pijnlijk voor de broze botten in een relatief onschadelijk stam. Alleen de patiënt is zich ervan bewust dat zijn been is poreus. Een reconstructie van het bot kan alleen gedaan worden in begrenzem mate en zeer langzaam.

Zo ver, de klassieke aanbeveling, in het bijzonder voor vrouwen in de Menopauze: Vitamine D, Vitamine K en calcium. Vitamine D-deficiëntie is te vinden in ongeveer 90% van de mensen, vaak ook een Vitamine K-tekort. In het dieet te weinig calcium en Magnesium wordt dan ook vaak. Ook dat Vitamine E is vooral belangrijk voor de botten, was het niet in deze Vorm.

Vitamine E: 16 verschillende Tocoferolen en tocotriënolen

Deze verklaringen zijn echter te worden gezien als een zeer in het kort. Aan de ene kant van Vitamine varieert-E-behoeften van het individu en de situatie. Moeders die borstvoeding geven, bijvoorbeeld, van ongeveer 17 milligram van de dag. Aan de andere kant, de term Vitamine E is niet een enkelvoudige stof maar verwijst naar een hele groep van stoffen. Volledig, er zijn 16 vormen waarin Vitamine E kan optreden. Het is in het Individu

  • Tocoferol,
  • Tocotrienol,
  • Tocomonoenol en
  • mariniers Tocoferol.

Elk van deze varianten is verkrijgbaar in vier vormen-Alpha, Beta, Gamma en Delta. Tocomonoenol en mariniers Tocoferol zijn vrij zeldzaam te vinden. Meestal Vitamine E is gekoppeld aan Tocoferol. De aanbevolen dagelijkse dosis niet altijd verwijst naar de alpha-Tocoferol. Andere vormen van Vitamine worden met twee tot honderd keer de juiste hoeveelheid alfa – Tocoferol.

Vitamine E in het voedsel, Olie en noten

Vitamin EVitamine E is vooral rijk in tarwekiemen, zonnebloemolie en olijfolie. Dit is ook te zien dat het is een vet-oplosbare Vitamine. Tijdens de eerste van de hierboven genoemde Oliën over vijf gram of één theelepel is voldoende voor de dagelijkse behoefte van 12 milligram in het midden, de tweede, 20 gram is het gevolg en de derde, afhankelijk van de kwaliteit, minstens 40 gram.

Door de Raffinage is door de manier waarop, naast andere belangrijke ingrediënten en smaak-makers rond verloor 20 procent van de Vitamine E, die is echter vooral te wijten aan de anti-oxidant, de duurzaamheid, het verbeteren van werking van Vitamine later. In koudgeperste Olie van de natuurlijke inhoud.

Voor degenen die het niet willen gebruiken van plantaardige oliën in de keuken, de consumptie van noten. Hier is een beetje meer dan 50 gram dekking van hazelnoten met de dagelijkse behoefte van Vitamine E.

Tocotriënolen hebben hoge antioxidant activiteit

De dagelijkse behoefte van Vitamine om te voldoen aan E zijn, bijvoorbeeld, in plaats van 12 mg Alfa-Tocoferol ongeveer 40 milligram alfa-Tocotriënol vereist. Echter, dit is niet voor het antioxidant effect. Hier tocotriënolen met een factor van 40 verhoogd effect in vergelijking met Tocoferolen.

Niettemin, tocotriënolen leiden in het onderzoek tot nu toe leidde eerder een teruggetrokken bestaan. Een van de weinige studies die zich bezighoudt met de drievoudige onverzadigde Vitamine E variant die is afkomstig uit Maleisië en de medische faculteit van Kebangsaan, of National University is het gevolg.1

Zuidoost-Aziatische onderzoekers zijn bezig met alfa-Tocotriënol Vitamine E van Annatto

Zo exotisch als de locatie van de toonaangevende wetenschappers is ook het product, die werd gebruikt voor het onderzoek. Hier is de Annatto heet het zaad van de tropische gebieden van Zuid-Amerika gebaseerd Orleans, Bush stond in het centrum. Als er iets, Annatto in Europa als voedsel kleurstof of als smaakmaker voor latijns-Amerikaanse vlees gerechten, is bekend. In het onderzoek van zaden is met name interessant, omdat het in hem in een hoge concentratie van 143 Mg tot 100 gram Vitamine E is aanwezig tot 90 procent in de Vorm van de delta-Tocotrienol. Onder andere dingen, dat is de reden waarom Annatto wordt ook gebruikt voor het verlichten van in het onderzoek naar kanker meer en meer.

De Maleisische onderzoekers, was echter een ander effect van het tropisch zaad. U zet hem in een rat studie, om te leren wat het effect van delta-Tocotrienol op de vorming van osteoblasten en osteoclasten.

De osteoblasten en osteoclasten

Osteoporose Vitamin E

In beide cellen van het botweefsel. De vroegere vormen een soort van huid rond de bot de bot stof wordt verlengd, terwijl de Laatste is afkomstig uit het beenmerg en deze stof absorbeert.

De gebruikte ratten waren vrouwelijk, en komt overeen met een post-menopauzale model. Delta-Tocotrienol werd gebruikt hetzij alleen of in combinatie met de oorsprong van alle statines, Lovastatin. Een enige prijs van de voor de eerste keer in 1987 in de verenigde staten goedgekeurde geneesmiddel in een klinisch acceptabele dosis, overgedragen aan de personen, 80 milligram overeengekomen in de dagen, bleek niet effectief voor de vorming van bot. Delta-Tocotrienol Vitamine E, de ratten kregen een Gelijkwaardig is aan een menselijke dagelijkse dosis van 420 milligram.

Delta-Tocotrienol alleen en in combinatie met effectieve Lovastatin

Het resultaat toonde aan dat zowel de combinatie met Lovastatine, lage-dosis en het aanbod van delta-Tocotrienol steeg de vorming van osteoblasten en osteoclasten, en Osteoid biosynthese, d.w.z. de vorming van het bot gewebsmatrix, die later wordt gemineraliseerd, een aanzienlijk bevordert.

De combinatie van Vitamine E en Statine ook geleid tot de afbraak van eiwitten in het bot is beperkt en het geërodeerde botoppervlak was het voorkomen van de verspreiding. Deze factoren pleiten voor een remming van de botresorptie. Hier, in het Zuid-Oosten gewezen op de Aziatische wetenschappers dat de Vitamine-E-Lovastatin-Combo ontvouwt zich in een medisch aanvaardbare doseringen van de drug verhouding lijken te zijn, zowel anti-osteoporotische en anabole effecten.

Dit opent voor vrouwen in het bijzonder de Kans om te vermijden door preventief gebruik van delta-Tocotrienol-Vitamine E de opkomst van een osteopenie. Dus, het verlies van botdichtheid wordt genoemd, waarvan vooral vrouwen getroffen na de Menopauze als gevolg van oestrogeen-tekort en dat kan een osteoporose te ontwikkelen. Van de Annatto zaad delta-Tocotrienol als een geneesmiddel is beschikbaar. Op voedsel ook het gebruik van palmolie kan een belangrijke bijdrage leveren. Hier tot minder dan 10 mg delta-Tocotrienol per 100 gram, zijn nog steeds opgenomen.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top