Snelevacature Amsterdam

Vitamine E voor een vervetting van de lever

Een toevallige ontdekking toont de verbazende effect van Vitamine E op een vette lever voorkomende leverziekte.

Het gebeurt vaak in de wetenschap, nieuwe ontdekkingen komen door een ongeluk om het licht van de dag. Een ontdekking van de Case Western Reserve Universiteit in Cleveland, Ohio, USA, is gesloten, de studie Directeur, Prof. dr. Danny Manor is ervan overtuigd dat ze een aanzienlijke invloed kan hebben op de volksgezondheid.1 in feite is de inname van Vitamine E, de symptomen van de lever ziekten die geassocieerd worden met overgewicht, om dat tegen te gaan. Het belang van deze bevindingen, wijs gegevens van de OESO, volgens welke in de Verenigde Staten, ongeveer 70 procent van de bevolking heeft overgewicht en bijna 35 procent met obesitas. In Duitsland, de helft van de vrouwen en 60 procent van de mannen Overgewicht. Op 16 procent, moet worden gesproken van obesitas.

Vervetting van de lever kan dodelijke gevolgen

Fettleber Vitamin EVan de vele ziekten die hoort hand in hand te gaan met obesitas, wetenschappelijk genoemd obesitas, de niet-alcohol-gerelateerde Steatohepatitis (NASH). Het is een veel voorkomende complicatie van obesitas, gekenmerkt door vetophoping, oxidatieve Stress en ontstekingen in de lever.

Daarnaast NASH is de meest ernstige Vorm van non-alcoholische vette lever ziekte en een belangrijke oorzaak van weefsel littekens, zoals cirrose van de lever, die kan leiden tot het falen van de lever en kan leiden tot leverkanker. Er is momenteel geen behandeling voor NASH. Daarom, de ziekte is een van de meest voorkomende redenen voor een levertransplantatie.

Vitamine E voorkomt dat NASH symptomen

Maar eerst, het was niet de onderzoekers van de Ohio niet om te gaan met NASH en mogelijke contra-strategieën. Het object van onderzoek zijn omgegaan met de effecten van Vitamine E deficiëntie op het Centrale zenuwstelsel. Hier, de wetenschappers ontvangen een random opmerking op de lever-verbinding, als gevolg waarvan, ze beoordeeld de relevante literatuur. In het proces dat je eerder gevonden hebt, zo ver zijn, ontdekt studies die aangeven dat de Vitamine E in de vermindering van een aantal van de NASH-symptomen werkzaamheid.

Dit is gemotiveerd, een mogelijk verband tussen voldoende Vitamine E gehalte en de lever-en vaatziekten. Om te controleren of deze hypothese, de onderzoekers onderzocht een team van muizen die zijn beïnvloed door het feit dat een Eiwit ontbreekt, dat regelt het niveau van de essentiële vitaminen.

Zoals verwacht, zagen ze, dat de onderzoekers een verhoogde oxidatieve Stress, vet deposito ‘ s en andere tekenen van beschadiging van de lever in de muizen. De cruciale ontdekking was echter dat de toekenning van Vitamine E afgewend van de meerderheid van de NASH-gerelateerde symptomen bij de dieren. Om voor een verband tussen Vitamine E-tekort-en leverziekten werd bevestigd.

Nieuwe studies zijn gepland om te NASH-om te ontdekken van het mechanisme

studie vitamin e fettleberProf. Manor is nu in zicht, om verder te gaan op deze manier, omdat hij ziet hier als een sleutel tot het bepalen van de moleculaire mechanismen van NASH. Op dit moment is het in feite nog grotendeels onbekend, als NASH van een lichte schade aan de lever zich ontwikkelt tot een ernstige lever falen. De resultaten van de Vitamine-E-discovery maakt het mogelijk om het ontleden van de verschillende stappen in deze Vooruitgang, alsmede om te onderzoeken hoe oxidatieve Stress wordt over het algemeen op de werking van de lever. Dit kan ook leiden tot mogelijke inzichten in de mechanismen van andere ziekten.

Dan is het vandaag buiten kijf dat de geleerden beschouwen de stelling dat een tekort aan Vitamine E, van de 90 procent van de Amerikaanse burgers, zelfs bij een lage inname aanbevelingen worden beïnvloed, en is ook wijdverbreid in Duitsland, mensen met obesitas een hoger risico van ernstige schade aan de lever.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top