Snelevacature Amsterdam

Vitamine K is van Centraal belang aan de preventie van osteoporose (studie)

Vitamine K-osteoporose-een lager risico. Op de lange termijn nemen is het belangrijk om de bot met een Vitamine K-permanent calcium. De leeftijd-gerelateerde verlies van botdichtheid kan verminderen door twee derde!

Wat te doen gevulde kipfilet met knoflook, uien en spinazie gevuld en een nest van Eieren, gedroogde uien, Parmezaanse kaas en een beetje paneermeel geleverd met de Nobelprijs voor de geneeskunde in 1943, evenals de gezondheid van de botten, toont een studie van de Universiteit van Maastricht.1

In het centrum is de Vitamine K. Het werd ontdekt in de jaren 1920, Henrik Dam en Edward Adelbert Doisy en K1, K2 en de synthetische K3 verdeeld, wat het leren van de twee de wetenschap in het genoemde jaar de Nobelprijs voor de geneeskunde gewonnen. Nederlandse onderzoekers zijn in dienst van nu in een nieuwe studie, de Vitamine K2, of menachinon. Hier, op zijn beurt, is een voorbereiding die voorziet in de Vitamine K2 in de Vorm van menaquinone-7 (MK7), op de testbank. In het proces waren ze in staat om aan te tonen dat de positieve eigenschappen van de in vet oplosbare Vitamine in de preventie van osteoporose.

Vitamine K voorkomt het verwijderen van de bot mineraal dichtheid en activeert Osteocalcin

Als de deelnemers van de 244 vrouwen werden post-menopauzale op de leeftijd van 55 tot 65 jaar. In de gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde studie de proefpersonen over een periode van drie jaar, ofwel een dagelijkse lage dosis preparaat met 180 microgram Vitamine K2 in de Vorm MK7, of een Placebo.

Hele 91.4 procent van de deelnemers hield het nemen van instructies tot het einde van het onderzoek. In de Placebo-groep, een daling in het bot mineraal gevonden te hebben dichtheid in de lumbale wervelkolom van ongeveer 1,5 procent. In de Vitamine K-groep, is deze waarde minder dan 0,5 procent, aanzienlijk onder.

Door de regelmatige inname van Vitamine K, dus het botverlies kan worden rond de 70% vertraagt!

Osteocalcin en Vitamine K

Osteoporose Vitamin KDaarnaast zijn de wetenschappers van de Maas, ontdekt dat er een duidelijke verandering in de peptide-hormoon Osteocalcin. Dit Eiwit speelt een belangrijke rol bij de mineralisatie van het bot, in het bijzonder van calcium in het botweefsel. Echter, dit gebeurt alleen in de actieve toestand, waarin Osteocalcin is afhankelijk van Vitamine K.

Volgens de onderzoekers vonden de deelnemers van de Vitamine K-groep, ongeveer 50 procent minder circuleren inactief Osteocalcin, zoals aan het begin van de studie. In vergelijking is deze waarde verhoogd in de Placebo groep, vier procent.

De “twin” van Vitamine K

Vitamine D, het zonlicht in de huid gevormd Vitamine, is de tweede, voor de Calcium stofwisseling een belangrijke factor. Vooral in het geval van de werkende mensen niet werken in de frisse lucht wordt op grote schaal gebruikt een Vitamine D-tekort. In de Winter, ongeveer 80% van de bevolking heeft een lage Vitamine D-Status. Dit leidt tot een beperkte vorming van Osteocalcin, en dus tot een verhoogde bot – verlies het gevolg van osteoporose.

Voor Algemene osteoporose profylaxe, vooral vrouwen moeten Vitamine D, Vitamine K en calcium.

Omdat Vitamine K en Vitamine D zijn vergelijkbaar in hun functies, zijn oplosbaar in zowel vet vitaminen vaak als een tweeling.

Lange-termijn inname van Vitamine K nodig

Vitamin K kapseln tablettenKortom, de wetenschappers beschrijven de resultaten van het onderzoek een bevestiging van de hypothese dat het lange-termijn inname van MK7 aanzienlijk verminderd het leeftijdsgebonden verlies van de botmassa en dus leidt tot een verbetering in de botsterkte.

In Europa, de verenigde staten en Japan, 75 miljoen mensen, volgens schattingen, de osteoporose wordt genoemd bot atrofie. In het bijzonder de doelgroep van het onderzoek, post-menopauzale vrouwen vier keer meer getroffen, omdat het vaak als mannen op gevorderde leeftijd. De inname van Vitamine K is daarom aan te raden hier.

Uit de lange periode van onderzoek van het nederlandse onderzoek van meer dan drie jaar. Eerdere studies van de Vitamine K-inname hadden van minder dan twee jaar over het onderwerp, kon geen significante resultaten tot op het bot – maar ook de cardiovasculaire gezondheid. Een regelmatige inname van Vitamine K2 over twee tot drie jaar kan leiden tot de eerste aantoonbare positieve effecten.

De hierboven genoemde pittig gerecht, gestoofde is een laag tot middelhoog vuur in een aromatisch mengsel van extra virgin olijfolie en Boter, door de manier, is bijzonder rijk aan Vitamine K en biedt wederom een bewijs dat gezonde voeding Gastronomische kwaliteit.

Studie:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top