Snelevacature Amsterdam

Vitamine K verlaagt het risico van Diabetes type 2

Groene groenten te wijten is aan anti-oxidanten belangrijk om de diabetes en vaatziekten verminderen. De Vitamine K werkt direct tegen de type 2 Diabetes risico, en moet minstens als een preventieve behandeling genomen.

Fyllochinon, of Vitamine K-Ekes een schimmig bestaan in de gezondheid van het bewustzijn van de Duitsers. Dit is niet verrassend, maar, ten minste als je van de aanbevelingen van de duitse nutrition society (DGE), nauwelijks iemand een tekort van deze vet-oplosbare Vitamine. Voor vrouwen 65 micro voorgesteld gram en voor mannen is 80 microgram. Een sneetje volkoren brood met Bieslook Quark voldoet aan deze eis al, en een handvol van kool-groenten overtreft ze meerdere malen.

Geen zorgen hoeft te maken dus? Nee, er zijn veel aanwijzingen dat de DGE-aanbeveling voor Vitamine K is veel toevlucht tot laag. Op basis van het type 2 Diabetes risico bij oudere mensen, bijvoorbeeld, een groot spaans kwam lange-termijn studie tot heel andere resultaten.

Tot 51 procent risico-vermijding

Vitamin K Diabetes RisikoIn een uitgebreid onderzoek naar een verband tussen de inname van Vitamine K, evenals een verminderd risico werd gevonden voor het ontwikkelen van type 2 Diabetes. De basis van de gegevens van 1.925 mannen en vrouwen die deelnamen aan een onderzoek van de effecten van het Mediterrane dieet deel.

Deelnemers met een gemiddelde leeftijd van 67 jaar, aan het begin van de studie werden gemeten over een periode van vijf en een half jaar. Bij het begin van de studie, 1,069 mensen met Diabetes, en aan het eind van de studie, 131 ontwikkelde zich uit deze groep van type 2 Diabetes.

Het is precies hier dat de wetenschappers van de spaanse Universiteit van Navarra bestudeerde de biografieën in meer detail en vond dat voor elke 100 microgram Vitamine K afgenomen van de dag het risico op Diabetes met 17 procent. In de tip is niet gevonden worden risico ‘ s te vermijden door 51 procent. De wetenschappers schrijven dit toe aan een verbinding van Vitamine K in de carboxylering van Osteocalcin, een Eiwit dat, in aanvulling op de mineralisatie van de botten en de controle van het gebruik van calcium kan ook op de Insuline de stofwisseling betrokken is, een back-1.

Vitamine K-supplementen zijn de beste door middel van regelmatige lichaamsbeweging

In dezelfde richting, de resultaten van drie jaar, gerandomiseerde, dubbel-go-Blinde studie van 355 mannen en vrouwen in de leeftijd van 60 tot 80 jaar. De top samengestelde team van onderzoekers, wetenschappers van de Tufts University, Boston, de Harvard Medical School, Boston, en de Yale University School of Medicine, New Haven, onderzocht de effecten van een dagelijkse dosis van 500 microgram Vitamine K op de vorming van een weerstand tegen insuline.

Hun resultaat, maar verschilt op één punt van de spaanse studie. Terwijl de vermindering van de insulineresistentie werd bevestigd in het geval van inname van Vitamine K in de groep van de mannelijke deelnemers, kunnen worden gedetecteerd onder de vrouwen, geen significante effecten 2.

Beweging tegen het risico van Diabetes

Mannen en vrouwen profiteren van de verdere controle van uw Diabetes type 2 te verminderen het risico. Regelmatige lichaamsbeweging, snelwandelen voor een half uur per dag doet al wonderen, kan het risico van ziekte door nog eens 12 procent.

Wie zorgt er ook goed met de kool, broccoli, spinazie, snijbiet, en andere groene groenten, niet alleen voorkomt het risico van Diabetes, maar kan toenemen met de voeding in het Algemeen welzijn, en tegen andere ziekten van de beschaving te beschermen.

Studies:

Geef een reactie

Scroll To Top