Snelevacature Amsterdam

Vitamine-rijke voeding voorkomt depressie

Is toegestaan, wat je gelukkig maakt – Ten minste zeven Keer per dag! Of, in een wijziging van het spreekwoord ‘een appel per dag houdt de dokter weg”: Veel appels per dag te houden van de blues!

De vreugde van het leven, tevredenheid, en acties om te worden gepenetreerd door een heleboel dingen gefinancierd. Wat velen hebben gevonden om zich voor een lange tijd, bevestigd door een onderzoek van de Universiteit van Otago in nieuw-Zeeland.1 Verse groenten en fruit lijken te worden op de lijst van happy-makers op de top.

Omgekeerd is het ontbreken van deze voedingsmiddelen kan de praktijk van de stemming binnen 24 uur van binnenkomst.

Onafhankelijk van andere voedingsgewoonten, verse groenten, fruit en verlicht de stemming

De studie is gebaseerd op een onderzoek van 281 jong volwassenen, met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar. Alle deelnemers vulden meer dan 21 opeenvolgende dagen, elke avond een food en mood dagboek. De gegevens zijn vrijgegeven op het Internet, en opgenomen antwoorden op de vragen over het aantal dagelijkse fruit-en groente gerechten.

Sappen en gedroogde voedingsmiddelen werden uitgesloten. Natuurlijk, het was ook gevraagd ingedeeld naar andere geconsumeerde voedsel, voor ongezonde Zoetigheden zoals koekjes, gebak of chips. Een totaal van vijf vragen zijn hier beantwoord dagelijks. Daarnaast werden de deelnemers opdrachten, die informatie geeft over uw huidige stemming zal toestaan. Elke dag de jonge vrijwilligers moeten opgeven elk van de negen positieve en negen negatieve bijvoeglijke naamwoorden, het beschrijven van de huidige staat van de geest. Zowel de enquête leren stellen in de relatie waren delen van de nieuw-Zeelandse wetenschap.

Natuurlijk, was het noodzakelijk in de analyse, volgens de klassieke vraag, wat meer was, de kip of het Ei, duidelijk, of het plezier van, of gebrek aan verse groenten en fruit leidt tot een positieve of negatieve gevoelens, of Vice versa. Hier vonden de onderzoekers dat de gezonde voeding beloond werd de volgende dag door een hoge geesten, die ze gesloten op een causale relatie.

[box type=”tick” style=”rounded” border=”full”]de resultaten van De studie zijn ook consistent met de resultaten van de invloed van vitamines op PMS. Meer kans om een beroep op de premenstrueel syndroom, stemmingswisselingen, Angst, en verdriet. Deze klachten met B-vitaminen, Borago Officinalis Olie, en Vitamine E aanzienlijk verminderen.[/box]

De beste van de stemming opleving na zeven tot acht dagelijkse porties van ongeveer een handvol verse groenten en fruit. Wanneer de consumptie van andere voedingsmiddelen, met inbegrip van calorie-rijk, mesten voedsel, hebben geen vergelijkbare effecten. Dus Verse porties in het geval van de deelnemers, de aanval is uiteraard meer kans om snoep en Vet, en een hogere BMI (Body Mass Index) had hetzelfde effect als in het geval van deelnemers, die het bracht een lager gewicht op de schaal.

Betere stemming al na drie dagen rantsoenen niet op te sporen

PMS lindern mit VitaminenProfessor Dr. Andrew Oswald, een Britse Econoom en geluk onderzoeker aan de prestigieuze Universiteit van Warwick, hier is een cover van het zelfde resultaat. Onder andere in een onderzoek onder zijn leiding meer dan 50.000 mensen uit Schotland en Wales werden bevraagd over hun consumptiegedrag met betrekking tot fruit en groenten, maar ook je humeur.2

Het resultaat van de studie van curiosa heeft een veel klaar. Drie porties per dag Oswald ontdekt, dat de respondenten waren gelukkiger waren dan anderen die verbruikt minder fruit en groenten, maar een dubbel inkomen had. Acht nieuwe Vitamine-maaltijden op een dag, kan zelfs leiden tot verlies van baan of echtscheiding, is er geen vertroebeling van de stemming. Dit aantal zou, tenminste in het geval van de Schotse deelnemers, evenals veel van de hormonen van geluk kiemen, zoals een actieve liefde van het leven. Dus fruit en Co moet worden aangewezen, niet als een vervanging voor een intiem samenzijn.

Oswald alleen maar wilt op te nemen dat mensen die eten veel verse groenten en fruit, zijn gelukkiger dan anderen. Hier een causale relatie, de afwezigheid van de Britse Professor, echter nog enkele bewijs studies, waar hij nodigt echter, elke en de risico – gratis te proberen.

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top