Snelevacature Amsterdam

Vitaminen in een glas Gezonde sappen en Smoothies

De Fitness Trend is al de woede – overal hoor je van gezonde sappen en Smoothies geeft het lichaam een snelle en eenvoudige gezonde vitaminen en voedingsstoffen. Maar wat is de deal met de trendy Drankje van fruit en groenten – kan het concurreren met de conventionele verbruik van de vitamine leveranciers?

GEZOND is het sleutelwoord

Vruchtensappen hebben in de afgelopen jaren in opspraak – de reden ook is, Vele afgewerkte producten bevatten veel suiker, lage vitamine inhoud. Hoe past dit in met de Detox idee? Het geheim is: om gezond te zijn moet het worden. Eenvoudige vruchtensappen niet vallen helaas in deze categorie. Integendeel, het is de mix van fruit en groenten, dus calorie-arm, gezonde ingrediënten en de smaak leveranciers, hebben de Trend in de gezonde richting. Terwijl klassieke vruchtensappen zoals Multivitamine sap, bestaan voornamelijk uit suiker-bevattende groenten, die zal zorgen voor de zoete smaak, voor de gezonde sappen eerder over de bestanddelen. De “Groene Smoothies”. Ingrediënten zoals spinazie en Boerenkool bieden de groene kleur en waardevolle antioxidanten. Naast deze ingrediënten leveren veel minder calorieën dan groente, Terwijl 100 gram verse spinazie heeft slechts 23 kcal, en heeft een Oranje met 47 kcal al het Dubbele. Op een Liter vruchtensap veel van eenvoudig tot 500 kcal-ongeveer hetzelfde als een chocoladereep.

Hetzelfde geldt voor Smoothies. Hier zijn alle vruchten puree, het geeft op deze manier een gezonde mix van vitaminen. Wanneer verbruikt, moeten bewust worden gemaakt dat een hele kom vol dronken met de vrucht en het is niet te drinken – het is de tijd om veel meer efficiënte variant van vitaminen door middel van fruit. Daarin ligt het geheim van het succes van de Trends. De goedkope Drank gaat sneller en “on the run”, dus terwijl de weg naar de volgende afspraak is gedaan. Dit past in de moderne samenleving, de steeds snellere tempo van het leven. In de VS, de Trend is al langer – sap – en Smoothie-Bars zijn er in elke stad. Wie zou willen eten hier in de toekomst met gezonde sappen, je moet geduld hebben dus, in iets – of de vloeibare maaltijd thuis met gemak.

Sappen en Smoothies maken

empfiehlt fünf Portionen Obst und Gemüse am TagAls afgewerkte producten, helaas, veel suiker, lage vitamine-inhoud, evenals in de voorkant van de vulling worden verwarmd om te kiemen en om het product te maken en meer duurzaam te maken van de Alternatieve Zelf. Het verschil tussen sappen en Smoothies is in het productieproces. Terwijl Smoothies zijn hele vruchten in gepureerde Vorm, sappen worden koud-geperst. De groenten en fruit is verwijderd in de sapcentrifuge, het geheel van het vocht, het vlees van de vruchten verzameld in droge Vorm, de rest van het product, het afvallen kan dan worden gebruikt voor andere doeleinden of afgevoerd te worden verwerkt. Meest effectieve centrifugale citruspers, waar het fruit en de groenten door een zeer fijnmazige, scherp scherm gedrukt door centrifugeren, is verwijderd. Het sap gescheiden van de pulp, de pulp in een externe container verzameld. Hoe effectiever de sapcentrifuge werkt, hoe droger de pulp wordt daarna. Een Overzicht van de meest populaire apparaten en test rapporten, is beschikbaar op deze Link.

Naast dat nodig is voor de sap at home is een krachtig apparaat, is het natuurlijk ook belangrijk om goede ingrediënten. Regionale Biologische producten. met de waardevolle voedingsstoffen van de punten, daarnaast is gewaarborgd door het organische is dat er geen pesticiden worden opgenomen Door regionality lange transport zijn uitgesloten paden en voedingsstoffen verliezen als gevolg van het oogsten van onrijpe producten en Volwassen in de Container, maar ook lange periodes van opslag in koelhuizen en super markten.

Sappen hebben het voordeel dat de calorieën van het afvallen, het wordt niet opgeslagen mitverzehrt en, om zo te spreken, ook het sap van de shell is genomen – in het geval van veel fruit, de nutriënten-rijkste deel van uitmaken. In het geval van Smoothies, de hele vrucht wordt gegeten in combinatie met yoghurt en havermout gestampt, zodat het een complete maaltijd in een vloeibaar product. Het apparaat voor dit doel is in de meeste van het huis houden: Smoothies worden bereid met een staafmixer of op een standaard mixer.

Werking en Gebruik

De duitse nutrition society beveelt vijf porties fruit en groenten van de dag. Om te drinken dit is erg handig en vergemakkelijkt de absorptie aanzienlijk, vooral voor mensen die veel onderweg zijn. Niettemin, de consumptie van Smoothies en sappen is niet een vervanging voor de reguliere inname van voedsel. In de Vorm van Detox behandelingen, dat is, op de korte termijn geen Probleem, en is ter vervanging van een maaltijd van de dag een sap of Smoothie is niet problematisch. Duurzaam, maar zorg moet worden genomen dat fruit en groenten zullen ook genomen worden in zijn oorspronkelijke Vorm, als hele vrucht. In het geval van de voorbereiding kan natuurlijk niet de gehele bandbreedte van de groenten en fruit leveren. Op deze manier is de diversiteit van de ingenomen voedingsstoffen en vitaminen zal worden uitgebreid en een goed uitgebalanceerde voedingsstoffen evenwicht gehandhaafd. Het recept keuze is de moeite waard om te experimenteren, maar er zijn ook veel online recept ideeën die kunnen worden geprobeerd. De duur van elk zo bepaalt zijn favorieten, de dekking van de eigen behoeften en individuele smaak.

Geef een reactie

Scroll To Top