Snelevacature Amsterdam

Vliegtuig crash: Trauma ondersteuning

Traumatisierte Frau
Een schokkende ervaring, zoals een gewelddadige misdaad of het verlies van een dierbare altijd een impact heeft op de ziel. Ze houden, echter, en de last van het dagelijks leven permanent, dit is een post-traumatische stress-stoornis is Een machine van het type Airbus A320, de Lufthansa-dochter Germanwings stortte op de weg van Barcelona naar Düsseldorf in de franse Alpen. Alle 150 passagiers werden gedood. De families van de slachtoffers lijden, maar waarschijnlijk de moeilijkste dagen van uw leven. Wat helpt bij het maken van de nu Getroffen.

Het is een van de ergste rampen van de duitse Luftffahrgeschichte: In geval van een crash van een Germanwings machine in Frankrijk, alle 150 passagiers is overleden. Je hebt verloren van uw dierbare, een Partner, kinderen, ouders, vrienden. Na de vliegtuig ramp, paramedici, en dringende pastorale zorg voor de families van de slachtoffers. Veel van hen waren te wachten tevergeefs op de komst van hun dierbaren.

Deskundigen zijn er zeker van dat de leden die zich nu ontwikkelt naar de plaats van het incident om te reizen, met een hoge kans van post-traumatische stress-stoornis. De meeste hebben een veilige sociale netwerk, zoals familie en vrienden en hun eigen kracht hebben genoeg bronnen om het Trauma (De term komt uit het grieks en betekent ‘wond”) te overwinnen. Maar wat te doen, als de geestelijk letsel niet wil genezen alleen? Hoe kunt u helpen de nabestaanden?

Hoe herkent u een post-traumatische stress-stoornis?

Trigger een zogenaamde post-traumatische stress-stoornis (afgekort PTSS) is een ernstige mentale schok. De Getroffen zijn diepe en lange termijn, geschokt. In het lichaam, veroorzaakt een acute stress reactie: stress hormonen zoals Cortisol en adrenaline worden steeds vaker verdeeld, de bloedsuikerspiegel stijgt, hartslag en hartkloppingen. Op de lange termijn, het heeft fatale gevolgen: De Getroffen hebben vaak te lijden al jaren onder de slaapstoornissen, angst, paniekaanvallen en Angsten.

De oorzaak van de post-traumatische stress-stoornis als gevolg van ongevallen, de slagen van het lot, daden van geweld (bijvoorbeeld seksueel misbruik), of Invallen. De gedachte van het dramatische Gebeuren kan worden geactiveerd opnieuw en opnieuw. Vaak onschadelijk stimuli die geassocieerd worden met de gebeurtenis alleen over een piepende banden, of van een bepaalde geur.

Wat moet ik doen als het raakt mij?

Een slachtoffer moet worden verlicht zo snel mogelijk om te spreken over wat ze ervaren hadden. In het geval van aanhoudende ernstige trauma ‘ s is het verstandig om professionele hulp. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de psychotherapeut heeft een extra onderwijs in de behandeling van post-traumatische stress-stoornis. Sommige Universitaire klinieken (bijvoorbeeld Frankfurt, Berlijn), speciale trauma centra of klinieken die gespecialiseerd zijn in PTSS.

Dus, je kunt het vinden van een Trauma therapeut

In principe is De expert moet worden erkend door de Vereniging van erkende artsen, de therapie zullen de kosten worden gedekt. Zorgverzekeraars hebben lijsten van adressen van erkende psychologen. In het geval van de Therapeuten in de begeleiding helpt voor psychotherapie (www.psychotherapiesuche.de). Ondersteuning in het geval van een crisis, de “Witte Ring’ (www.weisser-ring.de).

Hamburg-harburg, 26. Maart 2015

Geef een reactie

Scroll To Top