Snelevacature Amsterdam

Vlier lijkt effectief te zijn tegen de verkoudheid (studie)

Met vlierbessen extract voor de verkoudheid kan gebruikt worden in mildere symptomen, een sneller overwinnen. Dit is het resultaat van twee klinische studies.

Zwarte vlierbes (Sambucus nigra L) zijn gebruikt voor vele honderden jaren, niet alleen als voedsel maar ook als medicijn. Hij wordt beschouwd als een hart en hart-tonic ook als de blaas en de nieren reinigen. Het wordt ook gebruikt traditioneel ook bij verkoudheid. Op te merken is echter dat alleen rijpe vruchten kunnen worden gebruikt, en de vlierbessen moet worden verwarmd worden voor consumptie. Dit is de manier voor mensen zijn vaak enigszins giftig ogende stof, die wordt Sambunigrin onschadelijk.

Veel studies bevestigen het effect van de vlier

De effectiviteit van een ouderling tegen bepaalde ziekten genoemd is vooral te danken aan zijn hoge gehalte aan Vitamine C, essentiële Oliën en anti-oxidanten uit de groep van de procyanidins (ook Anthocyanidinen) – de polyfenolen, die ook voor de kleuring van de bessen verantwoordelijk moeten worden toegeschreven. Andere bekende plant-extracten met een hoog gehalte van Procyanidins zijn druivenpitten-extract, pine bark extract, en meidoorn (Crateagus).

Dat de vlier is een gepaste remedie tegen verkoudheid, kan te wijten zijn aan een aantal wetenschappelijke onderzoeken bevestigd worden. Dus vlier geblokkeerd oorzaak extract, de activiteit van Influenza A en B virussen en bacteriën die infecties in de bovenste luchtwegen. Dit leidt tot een vermindering van de symptomen en het verkorten van de duur van de ziekte. Bovendien, de Anthocyanidinen zijn anti-inflammatoire.

Een tsjechisch onderzoek heeft aangetoond dat een warm drankje met Echinacea en vlierbes kunnen ook effectief worden gebruikt tegen koude gerelateerde aandoeningen, zoals de drug Oseltamivir (1). De huidige studie van Australische science, Griffith University, Queensland, op de 21 te leren. internationale jaarlijkse conferentie voor integratieve geneeskunde in Melbourne, Australië, werd gepresenteerd, is opgenomen als naadloos.

Passagiers die getroffen zijn door een verkoudheid

Holunder bei ErkältungHaar uitgangspunt was dat de lucht reizen zijn een belasting voor het lichaam en leiden tot een verhoogd risico van Aanbestedende een verkoudheid of griep. Nu de Australiërs wilden weten of vlierbessen extract kan hebben passagiers een verminderend effect op de frequentie van verkoudheid, evenals hun intensiteit.

Voor hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbel Blinde studie, 312 van de test personen hadden voor hen beschikbaar is. Voorwaarde voor alle deelnemers was dat ze had voltooid, een internationale vlucht van ten minste zeven uur lang. De vluchten vanuit Australië gebruikelijke tussenstop mocht niet langer duren dan 12 uur. Bovendien, de residentie van de tijd moeten worden op de plaats van bestemming ten minste vier dagen. Was belast met het onderzoek van berry farmaceutische, een merk van de Zuid-Tiroolse bedrijf Iprona AG, met focus op het gebied van de verwerking, de verdere afwerking en de verkoop van fruit.

De deelnemers in de interventie groep deelgenomen aan de dagelijkse twee tot drie 300 milligram capsules van berry Pharma-vlierbessen-extract. De concentratie Anthocyanidinen in het was ten minste 3,2 procent. In de tweede groep een Placebo werd toegewezen.

Vlierbes extract is het verkorten van de ziekte en de symptomen verlicht

Het Voorkomen van verkoudheid, hun duur en de symptomen werden verzameld door middel van vragenlijsten tijdens en na de voltooiing van de reis. Bovendien, de Jackson Score werd gebruikt, met de ernst van een mogelijke ziekte kan worden geëvalueerd. Het bleek dat in de Placebo-groep deden zich niet meer verkoudheid, en het verschil met de vlier groep was significant.

Aanzienlijk, echter, was dat influenza in de Placebo groep, langer, en met meer ernstige symptomen waren aangesloten zoals in het geval van inname van vlierbessen-extract. Dit suggereert dat de vlier kan van invloed zijn op het ontstaan van verkoudheid ziekten als gevolg van de spanningen door de vlucht mogelijk te reizen, maar de duur van de ziekte en de intensiteit van de symptomen (2).

(1) Rau, K., et al., Effect van een Echinacea-Gebaseerd Warme Drank Versus Oseltamivir in Influenza Behandeling: Een Gerandomiseerde, Dubbel-Blinde, Double-Dummy, Multicenter, non-inferioriteit Klinische Proef, Curr Ther Res Clin Exp. 2015 20 Jan;77, P. 66 – 72. (2) : Tiralongo, E., et al., Doet vlier voordeel van het intercontinentale air reizigers?, Gepresenteerd op de 21. internationale jaarlijkse conferentie voor integratieve geneeskunde in Melbourne, Australië, abstract: http://www.artemis-international.com/wp-content/uploads/2015/07/AIMA2015_Abstract_ETiralongo.pdf

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top