Snelevacature Amsterdam

Voedingssupplement Overdosis? In de praktijk is dat geen Probleem!

Veel meer mensen denken over een mogelijke Overdosis van voedsel ergünzungen, d.w.z. vitaminen en sporenelementen. Een hoge hoeveelheid micro is geen voedingsstoffen, maar vitamine-deficiëntie is het Probleem. Nu een studie is duidelijk: Duitsland is een land vol voedingssupplement Junkies.

Weer waarschuwingen worden niet lezen, niet meer dan de aanbevolen inname van voedingssupplementen. Natuurlijk, elke gezonde stof kan een gif als een overdosis. Van weiland, Paracelsus al wist te melden aan de 16e eeuw.

Uit de discussie over de mogelijke voordelen en risico ‘ s van het nemen van voedingssupplementen, werd gecomponeerd in 2006 voor vitaminen en mineralen, het EU-brede definitie van Aanvaardbare Upper Intake Level (UL), of een maximale omzet bedragen, die kan het tolereren van het organisme op de lange termijn. Dit project bleef tot 2009 in de balans, zoals Noorwegen – stock, hoewel niet een lidstaat van de EU, echter, de deelnemers van de gemeenschappelijke markt op zijn eigen richtlijnen.

De ADH (Aanbevolen Dagelijkse hoeveelheid aanbevolen dagelijkse minimum-elementen) en de bovengrens we hebben hier gepresenteerd.

Genomen in Duitsland is echt te veel voedingssupplementen?

Diverse berichten in de media suggereren dat gebruikers van voedingssupplementen doen is vaak te veel van het Goede en UL regelmatig worden overschreden. Dat is niet zo wordt momenteel in Duitsland op de Neurenberg maatschappij voor consumenten onderzoek (GfK) enquête.

Werden de gegevens geëvalueerd onder leiding van wetenschappers van de Leibniz Universiteit in Hannover. In Duitsland en in heel Europa, van 17,9 procent tot 60 procent van de bevolking regelmatig supplementen. Voor het huidige onderzoek, 1070 personen, het gebruik van voedingssupplementen werden onderzocht. Van deze, 40.8 procent man en 59,2 procent vrouw. De leeftijd span varieerde van 18 tot 93 jaar. Door het anoniem invullen van de vragenlijsten door de respondenten werden verdeeld in vier groepen. In de eerste van een lager dan gemiddelde inname van voedingssupplementen. Als hij was aan het vinden van de mate waarin de UL te worden overschreden, werden niet geanalyseerd van deze gegevens. In de evaluatie van het gemiddelde, het midden-hoge en hoge opname kwam.

Alleen in het geval van sommige minerale Bovengrens “UL worden stoffen, in sommige gevallen” overschreden

Niet op de UL-liggend nemen in het gebied van de vitaminen werd geïdentificeerd. Alleen in individuele gevallen, de waarschijnlijkheid van Overschrijding van de tolerantiegrenzen was in het geval van drie mineralen. Dat was in 34 gevallen van zink, en in 23 gevallen, calcium. Alleen Magnesium is heel vaak de resultaten van 143 mensen in hoge bedragen.

Hier, de wetenschappers opgemerkt dat in de normale bevolking is nauwelijks een punt van zorg van hoge minerale voeding. U verwijst, echter, voor bepaalde risicogroepen, waarbij een hoge absorptie van mineralen via de normale voeding. Daarnaast is het risico van Overschrijding van de UL verhoogd parallel verschillende supplementen supplementen.

In Duitsland, oudere mannen zijn vaker dan vrouwen supplementen

Bovendien, de enquête bracht aan het licht dat het gebruik van voedingssupplementen neemt toe met de leeftijd. In het geval van mannen, er waren 70.7 procent van de 50-plussers die nam supplementen, en voor vrouwen, 54.3 procent.

Deze verhouding tussen de seksen, de onderzoekers zijn verrast een beetje, zoals in dergelijke enquêtes in Denemarken, Engeland en Canada, meer vrouwen de neiging tot het nemen van voedingssupplementen dan mannen.

Bijna 70 procent slechts één voedingssupplement

Nahrungsergänzungsmittel DosierungOp gemiddelde, de ondervraagde mannen nam de 1.6 voorbereidingen dagelijks. In het geval van de vrouwen was 1.5. Over het algemeen zijn de links ongeveer 69 procent van alle respondenten, echter, in het geval van een aanvulling op de dag. Voor de Rest waren er weer meer mannen dan vrouwen, de verschillende bereidingen van de omzet.

Dit resultaat is in tegenspraak met eerdere bevindingen dat oudere vrouwen kiezen steeds vaker voor meerdere bereidingen in parallel. Echter, deze tegenstrijdigheid zou kunnen komen uit het feit dat in de evaluatie van het huidige onderzoek, in tegenstelling tot de praktijk in de voorgaande studies, calcium-en Vitamine D-suppletie voor osteoporose profylaxe bij oudere vrouwen hebben niet in aanmerking is genomen.

61,3 procent, de meest voedingssupplement dagelijks genomen worden. Van die voor 71,3 procent, ongeacht de tijd van het jaar, alsmede van 56,1 procent, worden gevoerd over een periode van een jaar of meer. Voor bepaalde groepen, dus is op te merken dat, in het bijzonder in het geval van mineralen constant een hoog niveau van Inname.

Bron: Willers, J., et al., Inname van Mineralen in Voedingssupplementen in een duitse Populatie-Een Landelijk Onderzoek, Food and Nutrition Sciences, Vol.6 Iss.2, blz. 205 215.

Geef een reactie

Scroll To Top