Snelevacature Amsterdam

Voetschimmel

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Voetschimmel (Tinea pedis) is een wijdverspreide infectie met bepaalde huid-schimmels op de voet, het meest frequent tussen de tenen. Soms is de Fußkanten en bal van de voet, de hele zool van de voet of op de rug van de voet zijn aangetast. De huid jeukt en desquamates, kan blaren en lekt. Specifiek voor de behandeling van voetschimmel met speciale middelen tegen schimmels (antimycotica).

  Wat is voetschimmel?

  Voetschimmel is een van de meest voorkomende huidziekten. Experts schatten dat 10 tot 20 procent van de volwassenen in Duitsland hebben van voetschimmel. Mannen worden vaker getroffen dan vrouwen. Velen negeren de ziekte, echter, voor een lange tijd, zo is het vaak met schaamte-en buikligging, in veel gevallen, slechts kleine ongemakken.

  Artsen adviseren echter om de infectie te behandelen zo snel mogelijk, omdat de voet van de atleet is niet erg besmettelijk, maar het kan ook het startpunt voor een verdere infecties, vooral roos (roos) van het been gaat terug, vaak met een onbehandelde voetschimmel.

  Artsen verwijzen naar de voet van de atleet ook wel Tinea pedis, die teruggaat op het feit dat het een infectie met het zogenaamde dermatofyten zijn filamenteuze schimmels de huid in de eerste plaats, het haar en de nagels aangetast. Een dermatofyt infectie wordt aangeduid als Tinea, pedis verwijst naar de plaats van de infectie, en de voeten.

  Fußpilz

  Op kleine schubben van de huid schimmel van de ene Persoon naar de andere. Dit wordt meestal gedaan door op blote voeten zoals een schuur van de grond, bijvoorbeeld in het zwembad of op de camping.

  Hoe weet ik voetschimmel?

  De meest voorkomende zijn voetschimmel vestigt zich in de ruimten tussen de tenen. Meestal de derde of vierde interdigital ruimte wordt beïnvloed zodat de gevoelige huid tussen de kleine tenen, maar de schimmel kan ook invloed hebben verspreid, of vanaf het begin van de Fußkanten of de zool van de voet.

  Gemeenschappelijke symptomen die gepaard gaan met voetschimmel roos en ernstige jeuk. Terwijl Artsen verschillen, afhankelijk van de precieze locatie van de infectie drie manifestaties van de ziekte. Deze formulieren, evenals andere voetschimmel symptomen, hebben we hier samengevat voor u.

   

  Hoe de behandeling van voetschimmel?

  U kunt zelf ontdekken tekenen van voetschimmel infectie, is het belangrijk om de behandeling zo snel mogelijk. Hier, preparaten en medicijnen uit de apotheek te helpen. Daarnaast is het effectief kan zijn, een huid arts bezoek, vooral als het zelf-behandeling na een paar weken anschläft.

  Als hij op tijd wordt behandeld, kan de atleet de voet, meestal binnen een paar dagen of weken. Sommige mensen, echter, hebben de neiging om te worden geïnfecteerd met dermatofyten. In het geval is, is het nuttig om te onderzoeken wat de precieze oorzaken.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top