Snelevacature Amsterdam

Waar St. John ‘ s wort, drugs beats

Johanniskraut lindert Depressionen
St. John ‘ s wort is aanbevolen voor een milde tot matige depressie in De herfst persen op de stemming. Waarschijnlijk één op de tien volwassenen heeft last van een seizoensgebonden Depressie. Klik hier om te lezen waarom St. John ‘ s wort is een gezond Alternatief voor synthetische antidepressiva.

Ongeveer vier miljoen mensen in Duitsland medicatie voor depressie. Meestal is de drug klasse van selectieve Serotonine-heropname-remmers (ssri ‘ s), zoals Citalopram of fluoxetine voorgeschreven voor je. Serotonine is als gelukshormoon bekend. Bij mensen met een depressieve toestand van een defect. Patiënten moeten vaak drugs te verhogen serotonine niveaus. De ssri ‘ s voorkomen Serotonine opnieuw wordt geabsorbeerd in de zenuwcellen. Dat is, er is meer vrije Serotonine in de hersenen te zenden zenuwen signalen. Dit tilt de stemming.

Het Probleem is dat Deze antidepressiva blokkeren de heropname van Serotonine in andere Delen van het lichaam, waar dit hormoon is nodig in de bloedplaatjes. Als een resultaat, de bloedstolling vermindert, en de kans op Bloedingen toeneemt. Omdat veel pijn pillen, de bloeding zal toenemen, en vermenigvuldigt het effect. Wetenschappers willen weten, of Sint-janskruid werkt net zo goed als de Serotonine-heropname-remmers – zonder de bloed-verdunnende effect.

Hoe goed Sint-janskruid helpt bij depressie eigenlijk?

Het resultaat: hoge Kwaliteit, St. John ’s wort extract in toegelaten geneesmiddelen te nemen, in de anti-depressieve werking van de gemeenschappelijke SSRI’ s zijn gelijk en hebben de bezuinigingen in de compatibiliteit veel beter. Dit toont een recente analyse die geëvalueerd studies uit de jaren 1966 tot April 2015. 27 klinische studies die onderzocht de werkzaamheid en/of de aanvaardbaarheid van het Sint-janskruid extract met SSRI ‘ s, voldaan aan de criteria. In deze, in totaal 3.126 patiënten werden opgenomen met voornamelijk milde tot matige Depressie.

Sint-janskruid wordt beter verdragen dan ssri ‘ s

St. janskruid extract en SSRI ‘ s aangetoond vergelijkbare effectiviteit in het verminderen van de symptomen. Daarnaast is er een aanzienlijk betere verdraagbaarheid van St. John ‘ s wort is gevonden uitpakken. In vergelijking met de SSRI ‘ s bijwerkingen en aanzienlijk minder therapie zijn waargenomen met Sint-janskruid extract zelden loopt vast.

Dosering: St. John ‘ s wort zijn voor concentraties met 600 milligram per dag (bijvoorbeeld, neuro® plannen Actieve, over-the-counter in de apotheek). Of een eetlepel gedroogde bloemen (apotheek) met 200 ml water en blancheer tien minuten. In de ochtend en in de avond een Kopje van drinken.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top