Snelevacature Amsterdam

Waarom ben ik koud de hele tijd?

Ein Mann hat Fieber
Mensen hebben een koude constant, is het mogelijk dat uw lymfestelsel is verzwakt, Waarom zijn koud, sommige van de mensen van de tijd? Onderzoekers zijn ervan overtuigd dat de oorzaak is inmiddels gevonden. Wat is het en hoe deze te vermijden, kunt u hier vinden.

Constant koude – bij een lymfatische file achter het

Vijf verkoudheid in een rij, permanent ontstoken sinussen, de constante infecties: Als mensen voortdurend koud, dit is het gevolg in 40 procent van de gevallen op een verstoorde lymfestroom, blijkt uit het huidige onderzoek.

Het lymfatische systeem is nog steeds een grote Onbekende in de geneeskunde. Wij herinneren slechts enkele van, als het zorgt ervoor dat we problemen. In dit te doen, ons immuunsysteem kan niet werken zonder de lymfe. Ze is als een tweede omloop van het bloed door het hele lichaam en werkt als een riool: Het in de lymfevaten van het transport van al die materialen die verzamelen in de stof elke dag ongeveer twee liter.

Wat gebeurt er in het lichaam wanneer je constant een koude?

Het apparaat van de lymfestroom om een Halt toe te roepen, storen, bijvoorbeeld in de neus en de sinussen

Virussen worden niet vernietigd door de tragere lymfestroom efficiënt, u op de afgedamd vloeistof

De lymfeklieren onder de oksels en in de hals zwellen op, de immuuncellen van de ziekteverwekker zonder een intact systeem lymfatische maar vernietigen

Ons immuunsysteem capituleerde, ziekteverwekkers verspreiden. Verkoudheid, hoest en bronchiale aandoeningen breken en zo lang als het lymfevocht niet goed circuleren, het zal niet verdwijnen ze ook.

Lymfeklieren: filters in het lichaam

Voor dit doel, metabolische afvalstoffen -, Cel -, vuil en vreemde voorwerpen. Tussentijdse lymfeklieren, Bijna 600 van hen bovendien fungeren als een Filter: sleep het menselijk organisme. Elke individuele node heeft een belangrijke werking van het immuunsysteem: het Binnendringen van een ziekteverwekker in het lichaam, de verdediging gewaarschuwd cellen om de vijanden te vernietigen.

Zo worden deze cellen weten wie je moet vechten, zijn geanalyseerd in het Interieur van de lymfeklier in een kwestie van seconden worden de onderdelen van de binnenvallende vijanden, en vervolgens de immuun cellen die kunnen dan actie ondernemen tegen de indringers.

Constant verkouden, omdat het lymfatische systeem faalt

Het Probleem met dit uitstekende Systeem: geen stroom, de lymfe vloeistof goed, kunnen we ziek worden. Dan hoopt zich in de neus, de sinussen, de bronchiën. Op hetzelfde moment, onze stof is niet gezuiverd van vreemde valuta. Bacteriën, virussen en ziekteverwekkers verspreiden. De balans van voedingsstoffen en afvalstoffen in het bloed in de onevenwichtigheden. Het resultaat is dat mensen voortdurend koud.

Constant verkouden? Zodat u kunt voorkomen

Eine Mutter spielt mit ihrem Sohn im Watt fangen

Die is voortdurend koud, het moet bewegen: 30 minuten per dag te wandelen of te Fietsen om te helpen re-infecties te voorkomen

Deskundigen hebben vastgesteld dat de vijf factoren die van invloed zijn op het lymfatische systeem. Die is constant koude, kan worden voorkomen door een aantal maatregelen:

  • Water is de basis van de lymfe, want het houdt de vloeistof in beweging en helpt het weefsel schoon te maken. We drinken te weinig, het stapelt zich op in de lymfestroom. Daarom, elke Dag, minstens 30 ml water per kilogram lichaamsgewicht drinken (een gewicht van 70 kg – 30 milliliter – een vraag van 2.1 liter).
  • Eiwitten hebben de eigenschap om te binden in het lichaam van het water. Leidt tot een veel eiwit via het bloed in het interstitiële weefsel, mogen niet worden vervoerd in het gebonden water. Het lymfevocht komt tot Stilstand en zet. Daarnaast is het door het water steeg het eiwit molecuul ook belemmert de stroom van lymfe. Tip van de onderzoekers: iets minder dan een derde van de dagelijkse voeding moet bestaan uit eiwitten (met name eiwit-bevattende voedingsmiddelen zijn gevogelte, bijvoorbeeld, Kwark, yoghurt, eieren, vis, magere kaas).
  • Verkeer is een van de meest belangrijke factoren voor een gezonde lymfestroom. Want het is alleen door de ritmische samentrekking van de spieren, de lymfe wordt geleegd schepen, en de vloeistof kan worden vervoerd door het lichaam. 30 minuten wandelen, Fietsen of Zwemmen.
  • Sinds het lymfatische systeem heeft geen pomp, moet het membraan. Dit is het Fort waarmee de lymfe. Een goede ademhalingstechniek, het membraan kan het verbeteren van de doorstroming eigendom van de lymfe, en papierstoringen verhelpen: Langzaam in door de neus met gesloten mond in de buik inademen, de ingeademde lucht voor drie seconden in de onderbuik, houdt twee keer zo lang om uit te ademen. Tien keer herhalen.
  • De lymfatische stroom kan ook direct worden opgeleid: Rechts midden vinger over de juiste index vinger, dit appartement met zijn hele lengte in de put boven het linker sleutelbeen. Nu op dit punt voorzichtig in het diepe druk op. Aan de rechterkant van hetzelfde herhalen. De Oefening is 30 seconden.
  • © door wat wordt uitgezonden

    Geef een reactie

    Scroll To Top