Snelevacature Amsterdam

Waarom bent u beter ‘ s nachts niet op je telefoon moeten kijken

Handy Licht macht wach
Scherm licht kan Beroven ons van de slaap. Studies tonen aan dat blauw licht vermindert Melatonine niveaus. Als een resultaat, het in Slaap vallen is moeilijker en we slapen nog erger, iemand Die kijkt naar een nacht op zijn mobiele telefoon, te storen in zijn slaap. De toon Amerikaanse onderzoekers in een recente studie. Dienovereenkomstig, het blauwe scherm vermindert het licht van telefoons, Tablets, computers of TV-apparaten – de Melatonine niveaus, knoeit met de fasen van de slaap en houdt één wakker op deze manier. Je leest het in de praktijk Vita, waarom zou je ‘ s nachts, niet op uw mobiele telefoon om te kijken en wat om naar uit te kijken, als u niet wilt om het te verlaten.

Zonlicht bevat een groot deel van het blauwe licht. Bij zonsondergang, de blauwe deel af en geeft de manier aan het licht met rode golflengten – een proces dat heeft een directe impact op de menselijke bioritme. Want: hoe minder blauw licht wordt blootgesteld, hoe meer ons lichaam produceert Melatonine. Deze zogenaamde slaap-hormoon is een deel van ons lichaam interne klok en zorgt ervoor dat we moe in de avond.

Blauw licht is schadelijk voor het slapen twee keer

Echter, niet alleen in het licht van de dag is blauw, ook het scherm licht van de mobiele telefoons, computers en Tv ‘ s – voornamelijk-lengtes, blue wave. Onderzoekers aan de John Hopkins University in Baltymore nu te zien in een onlangs gepubliceerd onderzoek, het effect van kunstmatige blauwe licht remt de productie van Melatonine en dus een enorme invloed heeft op de menselijke slaap-waak ritme en de kwaliteit van de slaap wordt verminderd.

Het oog als het helderder blauw licht waargenomen wordt verminderd volgens de verklaringen van de Zwitserse wetenschappers, de Melatonine niveaus, waardoor een kunstmatige wakker gevoel en stopt bij een Blue-light-contact direct vóór het slapen gaan ‘ s nachts, de afzonderlijke fasen van de slaap – wat zijn de belangrijkste “slaap” – structuur brengt verwarring. De kunstmatige blauwe licht van een mobiele telefoon biedt op deze manier niet alleen minder slaap, maar ook wanneer u slaapt – slechter slapen.

In de nacht niet te zien op de telefoon

De Zwitserse onderzoekers aangewakkerd voor je studie, de nacht, de proefpersonen blootgesteld aan blauw licht en het meten van de hersenactiviteit. Het resultaat was beangstigend. In alle van de deelnemers aan de studie, de brain wave frequentie wordt gewijzigd in een staat, zoals gebeurt in grote angst, een sterke concentratie of spontane meldingen.

Handy Licht macht wach

Blackberry-telefoons hebben een speciale “Bedside” – modus. De netwerk-en Internet-ontvangst is uitgeschakeld en op het Display is verlicht met rood licht

Als u niet wilt dat te doen zonder

Een studie van de American Academy of Pediatrics toont aan dat ongeveer 75 procent van de jonge mensen te kijken tussen de 12 en 20 in de nacht ten minste eenmaal op uw telefoon om te reageren, bijvoorbeeld zoals een Horloge of op een melding. Als u niet wilt dat te doen zonder de nacht op uw telefoon, dient u de helderheid van het scherm licht als donker mogelijk. Daarnaast zijn er mobiele Apps die de telefoon naar Nachaktivität en dus het blauwe licht is op zijn minst verminderd.

De enige fabrikant die heeft erkend de blauw-licht Probleem, is Blackberry. Blackberry mobiele telefoons zijn al sinds 2008 op de zogenaamde “Bedside” – Modus. Deze modus uitschakelen van de netwerk-en Internet-receptie, schakelt over naar een klok op het scherm en de normaal blauwe display licht in een donkere Rood.

Hamburg-harburg, 19. Juli 2014

Geef een reactie

Scroll To Top