Snelevacature Amsterdam

Waarom droom ik over het krijgen van deze onzin?

Schlafende Frau
In de verschillende fasen van de nacht, we hebben zeer verschillende dromen – de Amerikaanse onderzoekers vonden nu Onze dromen zijn vaak bizar en onzinnig. Maar waarom? Amerikaanse wetenschappers hebben nu onderzoek gedaan naar de oorzaken. De praktijk Vita heeft de feiten.

Wie denkt te hebben voornamelijk bizarre dromen, is verkeerd. Want we zijn allemaal van de realistische als de schijnbaar onzinnige dromen om de verschillende stadia van de slaap. Dit werd ontdekt door Amerikaanse wetenschappers in een nieuwe studie.

De onderzoekers van de hersenactiviteit en het ooglid bewegingen van slapen opgenomen vrijwilliger. Vier keer per nacht van de studie waren wakker geworden van de deelnemers en hun Dromen te vroeg. De volgende Ochtend werden ze vroeg het nog eens te herinneren aan hun dromen en beschrijven hun relatie tot je leven.

Hoe later het uur, hoe meer bizarre dromen

De wetenschappers hebben geconstateerd dat dromen in de vroege stadia van slaap waren vooral dingen die de proefpersonen tijdens de dag, bijvoorbeeld over boeken of films.

In latere fasen van de nacht de dromen werden langer en de meer emotionele – in positieve of in negatieve zin. Nu, de onderwerpen verwerkt de ervaringen en de activiteiten van de dag.

Een ander gevolg: als de nacht was een meer geavanceerde, van de meer bizarre dromen van de deelnemers aan de studie waren. Kort voor het einde van de avond werden ze meestal onrealistisch en schijnbaar zinloos. De uitleg van dromen kan, waarom veel mensen hebben de indruk dat het alleen maar “onzin”. Omdat de laatste dromen van de nacht, we kunnen denken aan de beste.

Geef een reactie

Scroll To Top