Snelevacature Amsterdam

Waarom het Herpes Virus komt altijd terug

Wieso Herpes wieder kommt
Onderzoekers decoderen van het mysterie van de “slapende Virus” en verklaren wat de Truc van de menselijke immuunsysteem de virussen “rustig” kan maken en waarom het Herpes Virus te decoderen en opnieuw breekt uit en Amerikaanse wetenschappers, en het mysterie van de vraag, waarom het Herpes Virus breekt uit opnieuw en opnieuw. In een recent onderzoek van de wetenschappers blijkt dat bepaalde interacties met andere ziekteverwekkers de “slapende” herpes virus opnieuw te activeren en opnieuw verspreid.

In het normale verloop van de ziekte een herpes infectie, het duurt zeven tot 14 dagen totdat de symptomen verdwijnen. Het Virus zelf blijft, maar de host in de gezichts zenuw weefsel in een soort van winterslaap, totdat zijn volgende uitbarsting. De belangrijkste vragen voor de onderzoekers van de Universiteit van Florida (UF) College van de Geneeskunde waren: Wat is een Herpes Virus in zijn toestand van rust, en waarom het gaat weer en breekt weer uit?

Het mysterie van de “slapende Virus”

De vraag naar de reden voor de “slapende herpesvirus” nastreven, geïdentificeerd door de wetenschappers in een recente studie, eerste, een specifiek Eiwit genaamd Interferon-Gamma-Eiwit is aangetoond dat het Virus bindt aan het lichaam na de verzakkingen van de acute symptomen, de ziekte, daarom is er na de uitbarsting in zijn slaap. Ten slotte bleek dat de besmetting met andere ziekteverwekkers soorten in dit experiment, een gevaarlijke worm parasiet – het bindende effect van Interferon-Gamma-het omkeren van Eiwit, zodat het Herpes Virus breekt weer uit.

Interactie met andere ziekteverwekkers gereactiveerd Herpes Virus

Specifiek, de worm veroorzaakt een aantasting van een specifieke immuunreactie in die ander Eiwit, genaamd Interleukine-4-Eiwit is actief in de bestrijding van de worm. In een indirecte immuun effect van de Interleukine-4 Eiwit geblokkeerd het herpes-bindend Eiwit en het activeren van het Herpes Virus, nogmaals.

Volgens de onderzoekers het onderzoek kan ook aantonen dat andere ziekteverwekkers kunnen in staat zijn om het manipuleren van de immuunreacties van het lichaam of te blokkeren, zoals in het voorbeeld van de reactivatie van het Herpes Virus. Deze microbiële interacties en interacties zijn een belangrijk onderzoeksdomein van de toekomst te begrijpen ziekte triggers en bochten beter.

95 procent van de mensen die besmet zijn in de loop van je leven met een minimum van een herpes-stam. Omdat de ziekte niet breken, maar in alle gevallen, “velen toch nooit een Probleem hebben met het Herpes Virus,” zegt de studie auteur Professor Rolf Renne.

Immuunsysteem tegen Herpes-Virus bescherming

Hoe kunt u het immuunsysteem van uw lichaam met de juiste voeding voor het Herpes Virus zal beschermen, kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Scroll To Top