Snelevacature Amsterdam

Waarom neem je voor reizigers diarree geen antibiotica

Reiseapotheke
Voordat u de antibiotica van hun reis naar de apotheek, moet u overleggen met een arts, Die kan adviseren over lange afstand reizen antibiotica voor de behandeling van diarree, geïnfecteerde meer gemakkelijk met multi-resistente kiemen en te verspreiden in het land. Er is echter een eenvoudige oplossing voor het Probleem.

Dit is het resultaat van de finse onderzoekers in een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Clinical Infectious Diseases. “De overgrote meerderheid van alle reizen gevallen zijn mild en verdwijnen vanzelf”, zegt studie Directeur Anu Kantele van de Universiteit van Helsinki. Niettemin, veel mensen nemen tegen antibiotica – zonder te weten dat ze zich bloot aan een nog groter risico om ziek hard.

Te bereiken van hun conclusies, voordat de onderzoekers verzamelden de ontlasting van 430 Finnen, en daarna gingen ze naar het buitenland op vakantie. Het doel: je wilde om uit te vinden of in de darm is een bacterie van de Enterobacteriaceae familie. Ze kan leiden tot ernstige infecties en bestand zijn tegen veel soorten antibiotica resistent is. Bovendien, de proefpersonen hadden om vragen te beantwoorden over uw vakantie, eventuele ziektes en het gebruik van antibiotica.

Anbtibiotika verhoging van de infectie risico

Het Team van Kantele gevonden dat in totaal 21 procent van de reizigers met de bacterie besmet. In het geval van degenen die antibiotica tegen diarree, 37 procent. De wetenschappers wijzen er echter op dat de bacteriën in het geval, voor verantwoordelijk. U vermoedt dat het hogere aantal is het gevolg van een verzwakte darmflora door het antibioticum. Dus de gevaarlijke bacteriën van de Enterobacteriaceae familie had het gemakkelijker in de darm.

“Meer dan 300 miljoen mensen reizen jaarlijks in hoog-risico-regio’ s,” zei Kantele. “Als het naar schatting om te infecteren 20 procent, met een dergelijke kiemen, dan zijn ongelooflijk hoog aantal. Dit is een ernstige zaak.”

De wetenschappers adviseren reizigers met diarree:

  • Om voldoende te drinken om Uitdroging te voorkomen.
  • Over-the-counter geneesmiddelen tegen diarree mee te nemen, om de symptomen te verlichten.
  • In ernstige gevallen met hoge koorts en bloed bij de ontlasting naar de dokter.

Hamburg-harburg, 27. April 2015

Geef een reactie

Scroll To Top