Snelevacature Amsterdam

Waarom tumoren liefde snurken en wat u eraan kunt doen

Schlafende Frau
De onderzoekers vonden in een recente studie voor de behandeling van met name in de context van een bestaande kanker in een hoge kwaliteit van slapen een prioriteit is een pijn te snurken is alleen voor Partner en huisgenoot. Ook de persoon die het Snurken is het lijden van de gezondheid, risico ‘ s en de slechte kwaliteit van de slaap. Als de slaap wordt beïnvloed door snurken massaal, het kan zelfs de groei van kanker cellen wordt bevorderd. Wij zullen u laten zien hoe u het kunt voorkomen.

Snurken (medische term: Rhonchopathy) brengt naast de voor de hand liggende geluidsoverlast, veel gezondheidsklachten. Acuut, het kan leiden tot een afname van de toevoer van zuurstof naar een volledige afsluiting van de bovenste luchtwegen. Door het ontstane gebrek aan zuurstof en de frequente Schrikken in de nacht, de mensen die Getroffen zijn meestal last met concentratie problemen en constante vermoeidheid tijdens de dag.

Hoe gevaarlijk is het chronische slaaptekort is?

Maar wat gebeurt er op de lange termijn in het lichaam, als het niet te denken van een gezonde slaap? Een nieuwe studie van de American Academy of Sleep Medicine toont aan dat de lange-termijn effecten zijn soms verwoestende. De studie vergeleek 21.230 vrouwen die voor het eerst werden geconfronteerd met een diagnose van kanker. De resultaten toonden aan dat regelmatig snurken is verhoogd in verband met te weinig slaap, het risico van overlijden door kanker erfgenaam. Dus, vrouwen die snurken hebben regelmatig, in het geval van een diagnose van kanker hebben een significant slechtere prognose te overleven kanker. Dit is vooral het geval bij vrouwen met borstkanker.

“We waren verbaasd om te zien dat snurken, vooral in combinatie met een korte slaapduur een sterke verbinding met de Overleving van verschillende kanker ziekten,” zegt de eerste auteur van de studie Amanda Phipps, een Professor aan de Universiteit van Washington.

De onderzoekers suggereren dat chronische gebrek aan slaap, de ontsteking stijgende waarden in het lichaam en als gevolg van de groei van kanker cellen wordt bevorderd.

Gezond slapen is het beste medicijn

Het is belangrijk om te slaap per nacht minimaal zeven uur aan een stuk. “De resultaten sterken ons in onze Thesis dat de slaap kunnen een effect hebben op tal van gezondheidsaspecten. In tegenstelling tot veel van de andere factoren die van invloed zijn op het risico van kanker en de prognose van kanker, slapen is iets dat elke één in theorie. Onze resultaten geven een andere reden voor de behandeling van hoge-kwaliteit van slapen een prioriteit,” voegt Phipps.

Maar hoe kan een betere kwaliteit van de slaap?

Handig voor bijvoorbeeld vaste slaap rituelen. Hier vindt u de beste tips uit de slaap-onderzoekers voor een goede nachtrust.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 06. Mei 2016

Geef een reactie

Scroll To Top