Snelevacature Amsterdam

Waarom u 2015 vaak zwemmen moet gaan

Schwimmer
Bij het Zwemmen in koud water, bouwen we het vetweefsel onder de huid – die ons beschermt tegen infecties, AMERIKAANSE wetenschappers Zwemmen gevonden versterkt het cardiovasculaire systeem – dit is bekend voor een Lange tijd. Echter, het heeft nog een beschermende functie: Het bevordert de vorming van vetweefsel onder de huid, en beschermt ons tegen infecties, AMERIKAANSE onderzoekers nu ontdekt.

Staphylococcus aureus is een wijdverbreid bacterie. Tot 50 procent van de gezonde volwassenen dragen deze bacterie, tijdelijk of permanent, in. Het kan blijven zonder gevolgen, maar leidt ook vaak tot verschillende huid-en slijmvlies infecties, zoals steenpuisten, Impetigo (een zeer besmettelijke bacteriële huid-en vaatziekten), wondinfecties en zelfs longontsteking of bloedvergiftiging. Bacteriële stammen van Staphylococcus aureus die resistent zijn tegen veel antibiotica en vormen een wereldwijd Probleem.

Verbinding tussen Staphylococcus aureus huid en vetweefsel

De onderzoeker Richard Gallo van San Diego School of Medicine had aangetoond dat de bacterie Staphylococcus aureus in eerdere studies in het vetweefsel van de huid – dat is waarom je wilde weten nu, al of niet in het vetweefsel kunnen ook helpen om te voorkomen dat de huid infecties.

Om dit te doen, ze geïnfecteerde muizen met Staphylococcus aureus en vond al na een paar uur van een toename in het aantal en de grootte van de vetcellen op de plaats van de infectie. Fascinerend voor de onderzoekers, Deze vetcellen geproduceerd in grote hoeveelheden zogenaamde Cathelicidine. De moleculen in de binnengedrongen bacteriën, virussen, schimmels en andere ziekteverwekkers te vernietigen.

Het Probleem met deze immuun helpers: betekent weinig tot een verhoogd risico op frequente infecties zoals eczeem en een Overmaat bevordert de auto-immuun-en inflammatoire gerelateerde ziekten, zoals Lupus erythematodes, en psoriasis of rosacea.

Mijlpaal in het immuunsysteem onderzoek

De ontdekking van de Cathelicidinen productie in de huid, het vetweefsel, zie de Directeur van de studie als een mijlpaal – to-date met de rol van vet cellen geheel onbekend was. Je kon bevestig uw resultaten door muizen met Staphylococcus aureus geïnfecteerde, die hetzij geen vette cellen, of geen Cathelicidinen. In beide gevallen zijn de muizen geleden frequenter en sterker infecties.

Verdere Tests hebben aangetoond dat de menselijke vetcellen produceren ook Cathelicidinen – bij zwaarlijvige mensen meer dan normaal gewicht.

Zwemmen versterkt het immuunsysteem van de huid

Echter, hoe kunnen we versterken deze recent ontdekte deel van ons immuunsysteem? Eerdere studies hebben aangetoond dat regelmatig Zwemmen in het zwembad van het gebouw is koud water vetweefsel onder de huid – dit is een beschermingsmechanisme van het lichaam tegen de koude. Waardevolle vet cellen worden gevormd als een beschermend schild tegen infecties, een Overschot van Cathelicidinen door Overgewicht worden voorkomen door het regelmatig oefenen maar. Experts raden aan twee – tot zwemmen tot drie keer per week 20-30 minuten.

Hamburg-harburg, 5. Januari 2015

Geef een reactie

Scroll To Top