Snelevacature Amsterdam

Wanneer is het te vroeg om met stress? Nieuwe inzichten in premature ejaculatie

Junge Frau ist frustriert
Als hij regelmatig komt te vroeg, de frustratie is onvermijdelijk. Leer hier wat de oorzaken achter het Er zijn verschillende vormen van de Ejaculatio Praecox kan worden onderscheiden. Elke Vorm heeft verschillende oorzaken en moeten dus afzonderlijk worden behandeld. Veel Paren, we zijn te vroeg is om te komen tot de geladen.

Volgens de meest recente wetenschappelijke gegevens, een deels genetische modificatie van de serotonine-budget is voor de mannen betreft, waarschijnlijk. Het resultaat is dat “hij” komt te vroeg. Echter, hoeft u niet te accepteren.

Om vroeg te komen: De arts kan helpen

Wanneer premature ejaculatie is een behandelbare stoornissen. Over seks en sommige therapeutische methoden, er zijn medicijnen die het kunnen uitstellen van de ejaculatie – om vroeg in de relatie komt niet in rekening gebracht.

U weet bij onze image gallery, die vormen een onderscheid tussen vroegtijdige zaadlozing en wat kan de oorzaak zijn van de seksuele stoornis.

Viagra voor vrouwen -, wat is er achter het nieuwe medicijn?

 

Snel vrouwen vergeten voor een lange

Lange wetenschap richtte zich voornamelijk op de vraag hoe voortijdige ejaculatie invloed van het zelfbeeld en de kwaliteit van leven van de betrokken mensen. Alleen in de laatste paar jaar, hun partner weer op scherp. De Zwitserse seks-onderzoeker Dr. Andrea Burri en haar Team hebben gevonden in een recente studie door de Universiteit van Zürich, dat veel mannen van voortijdige zaadlozing blijft zo druk dat het gevoel van de wensen en behoeften van uw partner ontbreekt aan de binnenkant.

Dit gebrek aan financiering frustreert de vrouwen zijn vaak sterker dan de korte act. Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen lijden onder het gebrek aan ejaculatoire controle van hun partners (56,8 %). Op de vraag wat bepaalt, naar uw mening, goede Seks, het roepen, de meerderheid (69,2 %) variëteit en creativiteit. Ongeveer 20 % van de vrouwen te geven dat een voortijdige ejaculatie is een groot Probleem voor de relatie. Daarom is de studie te betrekken van de partners in de behandeling advocaten.

Geef een reactie

Scroll To Top