Snelevacature Amsterdam

Wanneer is koorts bij kinderen gevaarlijk?

Oft lässt sich das Fieber bei Kindern durch einfache Maßnahmen senken
Kinderen meer last van koorts dan volwassenen. Vaak koorts bij kinderen, maar door eenvoudige maatregelen voor het verlagen van Een verhoogde lichaamstemperatuur is geen ziekte, maar een uitdaging van het lichaam. In kinderen, de temperatuur klimt snel. Hier kunt u leren bij koorts bij kinderen is gevaarlijk.

Koorts bij kinderen vanaf een temperatuur van 38,5 graden

De lichaamstemperatuur van een gezonde kinderen ouder dan één jaar en ligt tussen de 36.5 en 37.5 graden Celsius. Lage koorts bij kinderen, bijvoorbeeld, tussen de 38 en 39 graden – is over het algemeen niet schadelijk. Let op bij het meten van: ravotten, warme kleding of warm weer kan de oorzaak zijn. Zodra de temperatuur stijgt, echter, ongeveer 39 graden, het begint op te laden het circuit. Als uw kind nog relatief fit en speelt, kan nog steeds worden gezien vanaf de 40 graden moet zeker iets toegediend om Koorts te verlagen. In de nacht zelfs bij temperaturen boven de 39 graden, omdat de kinderen vaak onrustig slapen en koorts nachtmerries. Verlichting koorts-verlagende medicijnen met Ibuprofen of Paracetamol als zetpil, of sap. Maar Wees Voorzichtig! Ouders moeten over koorts bij kinderen eerder van de arts en precies de dosering instructies.

Dus de behandeling van koorts bij kinderen correct

  • Ze meten elk uur koorts en geef uw kind veel te drinken (thee, warme bouillon, niets Koud).
  • Bij kinderen onder de drie jaar, een koeler buik wrap is goed, ouder helpen kalf wrap. Echter, alleen wanneer de armen en benen gloed.
  • Met baby ‘ s onder de drie maanden moet u ook op waarden van 38 graden naar de kinderarts. Uw immuunsysteem is nog steeds uitgesproken.
  • Zetpillen of sap met de werkzame stof Paracetamol of Ibuprofen moet je met mate gebruiken in geval van koorts, en precies aan de dosering.
  • In het geval van apathie naar de dokter! Uw kind is lusteloos, extreem, moet u zeker een arts raadplegen.

Geef een reactie

Scroll To Top