Kinderarts Dr. Nadine Hess: “Vele Jongeren zijn de nachtbrakers. Maar ook voor u genoeg slaap is erg belangrijk, daarom moeten de ouders zich bewust zijn van het slaap gedrag in het oog.” Veel Tiener nachtbrakers. Echter, volgens een nieuwe studie, is het moeilijk voor de Betrokken persoon vanuit deze reden, om de controle van uw emoties en je gedrag. Kinderarts Dr. Nadine Hess legt uit dat wanneer kinderen slapen moet gaan, en wat helpt tegen slaap problemen.
De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess
Door het ritme van de innerlijke klok het is gewoon te veel jongeren moeilijk slapen om elf uur in de avond. Veel van hen zijn zelfs juist nachtbrakers zijn blij wakker te zijn en om alleen te gaan, zelden ouder dan twaalf uur in bed. Een nieuwe AMERIKAANSE studie blijkt dat deze Tieners hebben niet alleen te vechten met Vermoeidheid: Die verblijft vrijwillig een lange tijd en hebben daarom meer moeite om de controle tijdens de dag, zijn gedrag en zijn emoties. En ook de studenten, over het algemeen tijdens de dag, vaak moe, heb het zelf-controle moeilijkheden. Dit is het resultaat van een analyse van de gegevens met 2.017 studenten tussen de zevende en twaalfde klas, de gemiddeld 15 jaar oud was.
Slaapstoornissen, of zelf bepaald om Wakker te blijven?
De onderzoekers vonden dat maakt het een verschil of de Tiener bleef vrijwillig wakker langer, of door stoornissen van de slaap minder dan zeven uur slaap kreeg. De deelnemers die last van slaapstoornissen hadden, in vergelijking, weinig tot geen problemen met zichzelf. “In andere woorden, wanneer het gaat om de mogelijkheid om beheersing van gedrag en emoties, het is niet belangrijk hoe lang je slaapt. Maar dat men volgt de natuurlijke slaap ritme van het lichaam,” zegt de studie auteur Dr. Judith Owens.
Het kind heeft moeite met in Slaap vallen, dienen te worden nageleefd in zijn dagelijkse schema en kunnen gewijzigd worden. Regelmatig bewegen maakt mensen meer moe
Maar wat betekent dit voor uw kind? In het Algemeen, de tijd die het zou moeten slapen, hoeveel slaap is nodig en wanneer het tijd is om op te staan. Experts raden de volgende slaap keer per leeftijdsgroep:
- Tot drie maanden: van 16 tot 18 uur
- Vier tot vijf maanden: 14 tot 15 uur
- Zes tot twaalf maanden: 13 uur
- Één tot vier jaar: 12 uur
- Vijf tot zes jaar: 11.5 uur
- Zeven tot negen jaar: 11 uur
- Tien tot elf jaar: 10.5 uur
- Twaalf tot en met 13 jaar: 10 uur
- 14 tot en met 17 jaar: 9 uur
Echter, dit is slechts een richtlijn – de behoefte aan Slaap is voor elk individu verschillend en kan ook genetisch bepaald zijn. Een van de ouders moet, bijvoorbeeld, een deel van, eerder minder slaap, het kan ook van toepassing zijn op het kind. Hulp bij identificatie kan worden een slaap dagboek. Maak een notitie van wanneer uw kind slaapt, en pas de slaap keer na dat. Van de jongeren is ongeveer tien uur slaap per nacht moet opstaan om naar school om zeven uur, het moet gaan om 21 uur naar bed.
Een Probleem Voordoet, Tiener
In het geval van tieners worden afgedwongen natuurlijk is vaak ernstiger dan in het geval van kleinere kinderen. Als experts raden, maar ook in de leeftijd tussen de 14 en 17 jaar oud negen uur slaap, moeten de ouders houden het slapen keer op zijn minst in het oog. Als de Tiener is niet in de avond, gewoon moe, je ziet zijn dag: de Kracht van de jonge, zoals sport op regelmatige basis, of dat hij prefereert om te zitten thuis op de Computer? Als Algemene regel geldt: Wie veel beweegt, is ook eerder moe. Stimuleer uw kind om op een beetje meer Sport en kijk hoe dat van invloed op het slaappatroon.
Het dieet kan een impact hebben op het slapen: De avond moet worden vermeden zware maaltijden zoals Pizza en cafeïnehoudende dranken. Zorg ervoor dat de ruimte wordt geventileerd voordat u naar bed gaat nog altijd goed is en dat alle elektrische apparaten volledig zijn uitgeschakeld Stand-by lampjes verstoren de slaap. Vooral belangrijk: de Computer en de Smartphone over een uur voordat u de slaapstand niet meer gebruikt. De zogenaamde blauwe golflengtes van het licht wax ons. Nog meer tips om je kind te helpen slapen, zie het artikel “Wat kan ik doen als mijn kind slaapt slecht?”