Snelevacature Amsterdam

Was uw handen: De beste bescherming griep

Händewaschen gegen Grippe
De beste griep bescherming: handen wassen! Maar het is niet kort, maar ten minste 45 seconden grondig met zeep en schuim, wassen, drogen goed en virussen overal op de loer liggen – ze wonen in de certificaten, trappen, leuningen, balustrades en geld. Vooral in de Winter, meer dan 200 verschillende ziekteverwekkers die ons bedreigen. Onderzoekers hebben nu de beste gevonden griep bescherming: de handen wassen.

Griep bescherming in de koude maanden van het jaar vooral belangrijk

Op de palm van de hand des mensen, het is vol met ziekteverwekkers. Een gemiddelde van meer dan 150 verschillende virussen die voortdurend probeert om in het menselijk lichaam door te dringen leven. En voortdurend, nieuwe ziekteverwekkers zal worden toegevoegd. Een minimum van vijf minuten elk Virus overleeft in de palm van de hand van een mens, voordat het ontbindt – op gladde, koude oppervlakken, of geld griep virussen overleven zelfs lijken te worden tot 17 dagen.

Daarom is de juiste griep bescherming in de koude maanden van het jaar is bijzonder belangrijk. Omdat virussen en bacteriën zijn niet alleen overgebracht door droplet-infectie. Ook als het schudden van handen of het Aanraken van objecten, schakelt u de host. Alleen al het Aanraken van een deurknop in een hoog infectierisico. Zij besmet zichzelf met een griep, als je de Hand naar de neus, de mond of de ogen. Omdat er een Licht voor excitatie, via de slijmvliezen in het lichaam.

Griep: De eenvoudige gezondheid formule voor de hand wassen

45 seconden de handen met zeep en juiste techniek tot 99,9 procent van het virus te elimineren het wassen op de Hand:1. Handen met warm water en hydrateren.2. Veel zeep en toe te passen.3. De hand oppervlakken tegen elkaar aan WRIJVEN.4. Met interlaced, de rechter palm vingers WRIJVEN over de linker kant, en Vice versa.5. De palmen van uw handen WRIJVEN interlaced vingers naar elkaar toe.6. Met een gesloten hand, de Vingers en nagels op de bal van je andere Hand WRIJF.7. De linker duim in de gesloten rechterhand te WRIJVEN en Vice versa.8. De handen, goed afspoelen met water en met een papieren doekje droog.

Infobox tekst

De beste griep bescherming is vaccinatie

En: Is de huid op de handen droog, bijna onzichtbare scheuren – ook een optimale Kans op virussen vrij in het lichaam. Onderzoekers aan de Universiteit van Colorado liet zien op de palmen van de handen van 51 studenten 4742 verschillende bacteriën en virussen vormen.

De beste Griep is nog steeds vaccinatie. Echter, regelmatig wassen van de handen met gewone zeep vermindert het risico te infecteren met een griep. De reden is dat de zeep bevat stoffen oppervlakteactieve stoffen genoemd, die vernietigen de beschermende schelpen van virussen.

Om te kunnen overleven buiten het menselijk lichaam, in de behoefte van de griep virus koud en nat. Droogte verstoort de Interactie tussen eiwitten en lipide moleculen in het Influenza Virus. Resultaat: Het Virus en het barst. Een Verandering in de luchtvochtigheid van rond de 60 procent kan bepalen of een Virus overleeft voor een paar uur of maximaal drie weken buiten het menselijk lichaam. Temperaturen tussen de 25 en 50 graden Celsius, die wet op virussen, zoals kalmerende middelen, de ziekteverwekker verlamde – van 60 graden, deze zijn onschadelijk.

Maskers niet dienen als een griep bescherming

In het kader van een wetenschappelijke studie uit Canada maskers werden getest voor hun griep bescherming. Resultaat: verpleegkundigen die het dragen van een speciale Mond wacht op het werk, ziekte, alsmede aan de Griep, zoals verpleegkundigen, draag hem niet.

Maar wat er dan zal beschermen tegen infectie? Wetenschappers vonden in een onderzoek met muizen, een reactie. Voordat de onderzoekers muizen met het influenza virus is besmet, is u voorgeschreven sommige dieren een rondje sporten. Resultaat: één sport-eenheid verminderde de ernst van de infectie.

Geef een reactie

Scroll To Top