Snelevacature Amsterdam

Wat Borderline is en hoe het wordt behandeld beste?

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Ernstige stemmingswisselingen en zelfverwonding zijn de karakteristieke tekenen van een Borderline persoonlijkheidsstoornis. Deze persoonlijkheidsstoornis kan ontwikkelen op jonge leeftijd en vereist een intensieve behandeling.

  Wat Borderline is?

  Borderline is een van de zogenaamde persoonlijkheidsstoornissen en ontwikkelt zich vaak in de vroege volwassenheid of al in de jeugd. Van Borderline patiënten ernstige problemen hebben controle te hebben over hun gevoelens. Tegelijkertijd ervaar je je zelfbeeld is zeer vervormd en hebben moeilijkheden in het intermenselijk gedrag. De eerste indicator van Borderline persoonlijkheid stoornis ernstige stemmingswisselingen, agressieve uitbraken, en ernstige twijfel aan zichzelf. In het verdere verloop van de drug problemen, eetstoornissen, zelfbeschadiging en zelfs pogingen tot zelfmoord kan optreden.

  Bezuinigingen, blessures, kneuzingen: pijn Borderline patiënten van Stress en psychische druk begint te bouwen, of voel je zelfs het verlangen naar straf. De oorzaak: de pijn prikkels in de release, onder andere, drug-achtige messenger stoffen zoals morfine, temperen de negatieve gevolgen van een fysieke of emotionele schade. Na deze Vorm van “heil”, vervolgens tot een Verslaving.

  Borderline

  Borderline persoonlijkheidsstoornis is een persoonlijkheid uitbraken in de Getroffen extreme emoties hebben de neiging om

  Psychotherapie tegen Borderline

  Psychotherapie wordt beschouwd als de enige weg uit de verslaving. U kunt het verbeteren van de tegenstellingen in het zelfbeeld van de patiënt. Door de klassieke psychoanalyse, de onbewuste oorzaken van hun gedrag op de hoogte worden gesteld, zodat ze kunnen worden verwerkt. Een ander Recent ontwikkelde behandeling aanpak, de zogenaamde Dialect-Gedragstherapie. In het proces, problematische situaties worden uitgespeeld. Zo worden de zieken te worden in een positie, met hun eigen gevoelens om te gaan met. Het belangrijkste doel van de therapie: leren accepteren van jezelf en van de liefde. Alleen dan is het de persoon, de traumatische ervaringen die zijn de oorzaak van de Borderline stoornissen, los stuk voor stuk.

  Hoe weet ik de Grens?

  Borderline-Patiënten overgevoelig zijn voor onaangename informatie, het ontwikkelen van een ernstige en langdurige gevoelens die soms ervaren als een extreme spanning. Ook opvallend is een sterke verstoring van het lichaam van de perceptie is bij de Grens. De Betrokken voelen vreemde in je eigen lichaam. Velen voelen de pijn is nauwelijks of slechts zeer weinig. Zelf toegebrachte verwondingen, drug inkomsten en hoog-risico activiteiten verlichten de spanning tijdelijk, maar gedrag snel aan een verslaving als probleem.

  Frauen erkranken dreimal häufiger als Männer bei Borderline

  Vrouwen drie keer vaker dan mannen, op een Borderline-persoonlijkheidsstoornis

  Borderline is een ziekte

  De Naam Borderline werd voor het eerst gebruikt in 1938 door Adolf Stern. Vertaald, de term betekent “grens”. Hij was gemaakt, omdat wetenschappers aangenomen dat oorspronkelijk Borderline Ziek op de “boundary” (grens tussen schizofrenie en de neurotische stoornissen”. Tegenwoordig zijn de criteria van een Borderline stoornis zijn duidelijk gedefinieerd en het wordt erkend als een uniek stoornis in de persoonlijkheid stoornissen.

  Onder de Grens, op ongeveer twee procent van de bevolking lijdt. De meeste van degenen die Getroffen zijn tussen de 15 en 45 jaar, vrouwen worden beïnvloed ongeveer drie keer vaker dan mannen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top