Snelevacature Amsterdam

Wat het hart niet vergeven

Infektionen können Lebensbedrohliche Herzerkrankungen auslösen
Infecties kunnen Roken levensbedreigende hart-en vaatziekten veroorzaken, Overgewicht en hoge bloeddruk schade aan het hart permanent. Dit is algemeen bekend. Maar wist u dat de Chips, verdriet, en zelfs infecties kunnen maken van de hartspier ziek?

Onderzoekers hebben ontdekt dat eerder als onschadelijk zijn aangemerkt infecties met Streptococcus groepen C en G, als een laat gevolg van levensbedreigende hart ziekten kan veroorzaken. Als strep niet behandeld infecties in de keel, zoals tonsillitis, in de tijd met antibiotica zijn de bacteriën. Mogelijk gevolg: een gevaarlijke hart-en vaatziekten. Omdat de antilichamen van het lichaam te weren van de bacteriën vormen, en ook reageren met Myosin, een onderdeel van de spieren van het hart. De kleppen, bijvoorbeeld, de schade aan het hart. Waarschuwing tekenen: de hoofd -en ledematen pijn. Drie weken later: koude rillingen, koorts, ernstige hoofdpijn, en vaak pijn in het been. Diagnose Endocarditis. Deze Pericarditis wordt gedetecteerd, duurt het vaak weken.

Eine Frau sitzt traurig auf einer Bank

Heartbreak in de ware zin van het woord aan het hart: De zogenaamde ‘ Gebroken Hart-syndroom, het hart neemt door emotionele Stress schade

Verkoudheid kan schade aan het hart

Niet alleen bacteriën, ook virussen kunnen raken het hart. Reden: griepachtige infecties zijn vaak genezen, vooral atleten trainen vaak meer. De bekendste episode: de SCA. Belangrijk, daarom, In het geval van koorts, infecties zijn aansprakelijk te verbod is absoluut Sport. Want zodra het virus zal de aanval van de hartspier, is er een gevaar van ontsteking. Dit kan leiden tot chronische hart-zwakte. Verraderlijk: De virussen veroorzaken geen symptomen totdat je valt dan plotseling. Daarom moet u onduidelijk Koorts van de arts te verduidelijken.

Zelfs Hartzeer kan fataal zijn. Onderzoekers hebben ontdekt dat er een Gebied in de hersenen, die direct verbonden is met ons hart, de spieren en de Stress van de klok. Toevoegen aan: liefde, verdriet zorgt voor een hoge concentratie van stresshormonen in het bloed te veel adrenaline kan ervoor zorgen dat het hart stil te staan. Gebroken-Hart-Syndroom noemen artsen van dit fenomeen. Alarm signaal: hartkloppingen bezoeken of het hart lijkt te struikelen – arts vragen.

Poetsen tegen de hartaanval

Self-Tand-ontstekingen in de mond-kaak gebied kan leiden tot schade aan de hartkleppen: patiënten met parodontitis hebben een vijf keer hoger risico op arteriële vernauwing, en een negen keer hoger voor een hartaanval of een beroerte. Voorzichtig zorg en regelmatige reiniging bij de tandarts zijn de beste Preventie.

Eine Schüssel mit Kartoffelchips

Chips is het aandeel van de zogenaamde TRANS-vetten in het bloed verhogen, wat kan leiden tot een hartaanval of beroerte

Hoe moeilijk is het hart in de voeding, laat een nieuwe studie. Na dat vetten in het bloed – de belangrijkste oorzaak van hartaanvallen en beroertes vergroot na het genot van een zak chips, het aandeel van de zogenaamde TRANS aanvallen. Glutamaat (in veel kant en klaar maaltijden en kruidenmixen) kunt raken van het hart. Het drijft de bloeddruk in de hoogte en de schade aan de hartspier.

Hart Vijand Is Het Gebrek Aan Slaap

Gebrek aan slaap is een andere zonde, die niet vergeven, ons hart: Wie slaapt slechts vijf uur, verhoogt het risico van sterfte in de lange termijn, tot 70 procent. Maar wie gelooft, omgekeerd, om langer te leven, hij is nog steeds te slapen, is verkeerd. Omdat een gemiddelde van acht uur slaap kan het risico van de dood zelfs twee keer. Optimale zeven uur.

Ook het geluid en luchtverontreinigende stoffen veroorzaken schade aan het hart. Experts schatten dat twee tot drie procent van alle hartaanvallen in Duitsland kan worden veroorzaakt door verkeer. Eenvoudige Beschermende Maatregel: Ohropax.

Het goede nieuws is dat chocolade is een geneesmiddel voor het hart – ten minste, de bittere variant. Onderzoekers waargenomen dat, volgens hun plezier, de inhoud van de zogenaamde anti-oxidanten in het bloed plasma stijgt met bijna 20 procent. En het is precies deze stoffen beschermen het hart.

Geef een reactie

Scroll To Top