Snelevacature Amsterdam

Wat is anorexia (anorexia)?

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • In het geval van een anorexia-Patiënten weigeren om te eten en genoeg te eten. Ondanks het gewicht voel je is te dik. De praktijk Vita legt uit hoe de gevaarlijke ziekte wordt geproduceerd, en hoe een lean behandeling van verslaving.

  Wat is anorexia (anorexia)?

  Lean is een psychische aandoening die zich manifesteert in het eten is een verslaving: De Getroffen te weinig eten en groeien dun. In de meeste gevallen anorexia om nauwkeurig te controleren van uw gewicht en het stellen van strikte regels voor wat ze nemen. Heb je, ondanks het gewicht van angst voor gewichtstoename. Met de tijd, de magere voert zoekopdrachten zijn vaak fysieke klachten – bijvoorbeeld, veel van de Getroffen circuit problemen, het verlies van het haar en de menstruatie blijft. Toegevoegd aan dit zijn psychische gevolgen zoals sociale terugtrekking en depressie.

  Van anorexia Artsen spreken eigenlijk, in het Algemeen, bij patiënten die niet willen eten, zelfs als je verliest, bijvoorbeeld, van het fysieke redenen de eetlust. In de volksmond om te verwijzen naar veel mensen, maar vooral de lean – om meer precies te zijn technische term: Anorexia nervosa – korte als “anorexia”.

  Wie wordt getroffen door anorexia?

  Magere een aandoening die voornamelijk voorkomt bij meisjes en jonge vrouwen in de leeftijd tussen 12 en 21 jaar van verslaving is, in principe, kunnen zij van invloed op mannen en vrouwen op elke leeftijd. Onderzoekers veronderstellen dat van de 200 vrouwen, één tot twee mager zijn verslavend. Slechts ongeveer elke tiende geval betreft het een jongen of man; het nummer, maar het kan moeilijk zijn om te bepalen, omdat de mannen met eetstoornissen zijn nog steeds op zoek naar meer professionele hulp dan vrouwen.

  Magersucht (Anorexie) meist gestörtes Selbstbild

  Anorexia (anorexia) wordt meestal geassocieerd met een verstoorde zelfbeeld

  In het Algemeen, een lichaamsgewicht van meer dan 15% onder het normale gewicht (in relatie tot de grootte en de leeftijd van een Persoon) als een diagnostisch criterium voor anorexia. De ziekte kan echter, in zeldzame gevallen, door een gedwongen verhoging van het gewicht genezen, want achter anorexia is een diepgewortelde mentale stoornis. De Getroffen kunnen accepteren van je lichaam, te vergoeden voor een laag zelfbeeld en proberen, gevoelens van onveiligheid als gevolg van een sterke controle van uw lichaam. Veel Anorexia beperken niet alleen het eten, maar proberen om in aanvulling op de verplichte Sport, eetlustremmers, laxeermiddelen of diuretica zijn aansprakelijk te houden van je lichaamsgewicht laag.

  Vaak mensen met anorexia voor een lange tijd, het is moeilijk, heb je een Probleem om toe te geven en hulp van buitenaf. Een vroege behandeling bij anorexia is vooral belangrijk, omdat het lichaam en de ziel kan lijden blijvende schade. Tien procent van de anorexia die in de loop van de ziekte – fysieke gevolgschade, zoals orgaanfalen of zelfmoord. Des te belangrijker is het te herkennen als een lid van de borden in een vroeg stadium en Beïnvloed de hulp van therapeuten en Artsen.

  Traurige Frau

  Anorexia leidt in veel gevallen tot sociale terugtrekking. Kan de patiënt zich onbegrepen voelen en willen meestal niet helpen

  De hulp van het onderzoek: Kan genezen Knit anorexia?

  Veel anorexia vinden het moeilijk te denken aan iets anders dan aan eten. Vaak hun gedachten van de ochtend kringen, tot in de avond, om calorieën en de beste manier om gewicht te verliezen. Canadese wetenschappers onderzochten 2009 dus, in een kleine studie, hoe u kunt voorkomen dat mensen met anorexia deze gedachten. Uw resultaat: Breien is een geweldige manier om het geestelijk welzijn van de patiënten. Voor de studie, 38 getroffen vrouwen geleerd te Breien. 74 procent van hen gaf aan dat zij minder last had van Angst en minder om hun eetstoornis te denken.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top