Snelevacature Amsterdam

Wat is Artritis (gewrichtsontsteking)?

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Onder een Artritis verwijst naar andere inflammatoire gewrichtsziekten met verschillende oorzaken. De praktijk Vita wordt uitgelegd welke vormen van Artritis is er en wat kan helpen.

  Wat is Artritis?

  Het is belangrijk, ten eerste, de Artritis, artrose onderscheiden, omdat ze zijn vaak verward omdat beide ziekten hebben invloed op de gewrichten. Artritis is een overmatige gewricht slijtage te wijten aan de afbraak van het kraakbeen. Artritis is een chronische ontsteking van de gewrichten, die kan, in zeldzame gevallen, inwendige organen aangetast.

  Artritis heeft verschillende vormen

  De term Artritis overzicht van inflammatoire gewrichtsziekten. U kan verschillende oorzaken hebben, een onderscheid gemaakt tussen besmettelijke verband met Artritis (bijvoorbeeld bacteriën) en niet-infectieuze-geïnduceerde Artritis. De meest voorkomende Vorm van Artritis, reumatoïde Artritis. Het beïnvloedt, afhankelijk van de leeftijd van ongeveer een tot twee procent van alle volwassenen. Het is een van de niet-infectieuze-geïnduceerde artritis: Wanneer het lichaam is verstoord afweer (immuunsysteem) aanvallen op de gewrichten en het lichaam de eigen weefsels. De reden voor dit is nog niet opgehelderd.

  Bei der Arthritis handelt es sich um eine entzündliche Gelenkerkrankung

  In het geval van de Artritis is een inflammatoire gewrichtsaandoening, de meest voorkomende Vormen is reumatoïde Artritis

  Artritis kan acuut of optreden zo plotseling en is meestal veroorzaakt door een infectie. Meestal is de loop van Artritis is een chronische, wat betekent dat voor de lange termijn. Je hebt dan een langere periode van tijd waarin de ziekte weer in vlagen optreden, zoals bij reumatoïde Artritis. Artritis kan slechts voor een enkel gewricht (Monoarthritis) of meerdere gewrichten tegelijk (Polyarthritis).

  Typisch, een Artritis, je meestal chronisch verloop, treedt opnieuw en opnieuw in spurts. Vrouwen vaker dan mannen, bovendien, Artritis komt vaker voor in de hogere leeftijdsgroepen. Typische symptomen van Artritis pijn en bijzondere waardevermindering van de functie van de gewrichten, die kan leiden tot ernstige beperkingen in het dagelijks leven, het onvermogen om te werken.

  Avocado ‘ s voor Artritis?

  Avocado ‘ s zijn gezond: bijvoorbeeld het verlagen van de bloeddruk en verminderen het risico op Diabetes. Bovendien, ze bevatten ook veel gezonde vetzuren en Vitamine E. Beide die het lichaam ondersteunen bij het herstel van kraakbeen en het beschermen tegen Artritis.

  Arthritis

  Volgens een studie, kurkuma vermindert de intensiteit van de pijn van Artritis tot 50 procent

  Als kurkuma neemt de pijn

  Zogenaamde Vrije radicalen verhogen inflammatoire ziekten, zoals reuma en Artritis, want ze vallen onze cellen. Echter, de anti-oxidanten van kurkuma aan het tegengaan van de verontreinigende stoffen. Volgens een AMERIKAANSE studie, kan het verminderen van de pijn intensiteit van Artritis tot 50 procent. De onderzoekers raden aan dagelijks een halve theelepel van de spice je, bijvoorbeeld, in de hervorming van het huis.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top