Snelevacature Amsterdam

Wat is een hoest en hoe wordt het behandeld?

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Hoest is een van de meest voorkomende klachten en treedt meestal op in combinatie met een verkoudheid, die worden veroorzaakt door virussen. Maar het is ook een Symptoom zijn van andere ziekten. De praktijk Vita legt uit wat ze zijn en wat echt helpt tegen hoest.

  Wat is hoest?

  Hoest is een onderdeel van ons dagelijks leven. We lossen hem bewust van, als bijvoorbeeld, hebben we de indruk dat een buitenlandse lichaam overgaat in de bronchiën. Of hoest wordt gecontroleerd door het lichaam, zonder dat hij kan onderdrukken. Fysiek, hetzelfde gebeurt in beide gevallen: neem een diepe adem, het strottenhoofd sluit de luchtwegen spier samentrekt, dan wordt de lucht afgevoerd wordt abrupt, terwijl het strottenhoofd wordt weer geopend. De hoge druk wordt veroorzaakt door het feit dat veel van de spieren betrokken. Een sterke pasvorm van hoesten, trekken in de rug en in de buik. Er hoest kan veroorzaken, zelfs spierpijn.

  Voor het begrijpen van het fenomeen van de hoest, de functie van de ciliated gehoord haren. Ze bedekken de slijmvliezen van de luchtwegen als een dicht tapijt. Ze bewegen zich in een golf-vormige, in de richting van de keel. Samen met de waterige slijm dat je omringt, transport hen op deze manier een vreemd lichaam naar de top. Als dit mechanisme is niet voldoende, het wordt steeds meer slijm geproduceerd. Wanneer de trilhaartjes niet druk genoeg is voor de top, want je kunt lijm, bijvoorbeeld door pus of andere deposito ‘ s, het beheren van het lichaam met hoesten.

  Frau hustet

  Acute hoest kan duren tot drie weken. Niet hoesten in de Hand, dus je kunt het virus meer. Het is beter in de crook van uw arm te hoesten

  Rokers meer te lijden hebben van hoest

  Rokers vervuilen hun trilharen zijn geen haartjes boven het gemiddelde, dus het is alleen maar gaat om de zogenaamde roker hoest, verkoudheid maar ook meer gemeenschappelijke ziekteverwekkers kunnen verergeren van de luchtwegen.

  Allergische Hoest

  Dit zal leiden tot een hoestreflex, uiteindelijk, onder andere door de fijne receptoren in de luchtwegen. Je geeft een Signaal wanneer, bijvoorbeeld, vreemde voorwerpen zijn nedergelegd, of het weefsel geïrriteerd door een ontsteking. Het immuunsysteem kan leiden tot een hoest, maar ook in indirecte effecten, zoals allergische reactie.

  Artsen onderscheiden acute en chronische hoest

  Acute hoest meestal duurt niet langer dan drie tot vier weken, in zeldzame gevallen tot acht weken. Daarnaast acute hoest optreedt die niet in dezelfde intensiteit. De meest voorkomende oorzaak van infecties van de bovenste luchtwegen. De hoest langer duurt dan acht weken, het is bedoeld als een chronische en moet worden onderzocht door een arts.

  Husten

  Volgens een studie van pelargonium root extract helpt tegen acute hoest

  Plant tegen hoest

  Hoest kan gemakkelijk worden chronische, daarom moet hij snel en effectief bestreden. Een Studie toont aan dat kruiden remedies helpen erg goed in het oplossen van de vaak los te komen van het slijm bij het hoesten. Voor de analyse van 34 studies werden vergeleken met een totaal van 7.083 patiënten. De onderzoekers hebben alleen studies met betrekking tot kruiden remedie voor hoest uit verschillende culturele achtergronden. De fondsen moesten ook over-the-counter verkrijgbaar in de apotheek. De conclusie: In vergelijking met Placebo kan worden vastgesteld door de kruidenpreparaten een significante verbetering in de frequentie en de Ernst van de symptomen hoest. Bijzonder effectief om de hoest te onderdrukken, met een pelargonium root extract. De onderzoekers adviseren daarom dat de juiste voorbereidingen al bij de eerste kriebel in mijn keel. Alle resultaten van het onderzoek analyse kunt u hoest in ons artikel ” wat zijn de medicinale planten echt helpen?” te lezen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top