Snelevacature Amsterdam

Wat is een opgeblazen gevoel en hoe wordt het behandeld?

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Een gevoel van volheid in de Getroffen meestal lijden onder een gevoel van druk, evenals een opgeblazen en uitpuilende buik. De praktijk Vita verklaard, waardoor het opgeblazen gevoel kan veroorzaakt worden en wat de behandeling helpt.

  Wat is een opgeblazen gevoel?

  Vaak is de erkenning komt na een weelderige maaltijd: De maag wordt onderdrukt, en de buik is opgeblazen en het voorste gebogen – slachtoffers hebben last van een gevoel van volheid. Soms een gevoel van volheid, krampen, Misselijkheid, Braken en overgeven. Ook, brandend maagzuur en diarree kunnen optreden in aanvulling op een gevoel van volheid.

  Een ziekte kan leiden tot een gevoel van volheid

  De symptomen niet verdwijnen of terugkeren zonder aanwijsbare oorzaak, is het raadzaam om een arts voor advies, om te liegen, in sommige gevallen, het opgeblazen gevoel is een aandoening, zoals een ontsteking van de maag slijmvlies (Gastritis). Functionele gastro-intestinale aandoeningen kunnen leiden tot een gevoel van volheid.

  Völlegefühl

  Het maag-darmkanaal is gevoelig en reageert snel met symptomen zoals een opgeblazen gevoel

  Wat is de buik van de hersenen?

  Tussen de maag en de hersenen is er een soort van huurlijnen, op de permanente signalen worden uitgewisseld. De onderzoekers nu gaan zelfs zo ver om te spreken van een brein in de kelder. Wat is Verrassend: Deze buik van de hersenen is niet alleen reageren op gevoelens – het kan ook de stemming. Omdat 80 procent van de zenuwvezels tussen de twee systemen voor het draaien van de maag naar de hersenen. Dat is te zeggen: Van de bodem veel meer signalen worden verzonden naar de top dan ontvangen.

  De buik van de hersenen gevoelig

  Belangrijk is daarom te zorgen voor de gezondheid van de darm. Echter, bijna elke Seconde van ons heeft te maken met een zogenaamde dyspeptische klachten zoals een opgeblazen gevoel, krampen of een opgeblazen gevoel. Voor het grootste deel is het functionele klachten. Dat is, er is een verstoring in de doorstroming van de spijsvertering is de oorzaak van te vinden, maar het is moeilijk. Het kan het gevolg zijn van een aangeboren neiging om te reageren groter met “buik-brain” – en dus aan de ontwikkeling van symptomen zoals een opgeblazen gevoel. Ook een overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen, alsook neurologische aandoeningen in de darm of de problemen met de motiliteit (vermogen om te bewegen) kan een reden zijn. Ongeacht het activeren van deze symptomen zijn in ieder geval zeer oncomfortabel en zelfs pijnlijk. In volgorde om het te verminderen, Artsen raden een combinatie van medicatie en, in het bijzonder in het geval van terugkerende symptomen, zelfs veranderingen in het gedrag.

  Völlegefühl

  Pepermunt is een effectieve natuurlijke remedies tegen een opgeblazen gevoel

  Optimaal biologisch is “therapie” tegen klachten zoals een opgeblazen gevoel

  Gezien de nieuwe bevindingen door de darm is duidelijk: Zonder een ontspanning in het hoofd, is er geen in de maag. Daarom, alles wat belangrijk is, wat oefeningen rustgevend en helpt om rust te vinden-Eilanden in het dagelijks leven en in onszelf: of het is Yoga, ademhaling, of gewoon een betere time management. In het geval van behandeling met geneesmiddelen, de deskundigen hebben de neiging om te worden opgeblazen gevoel, winderigheid, en soortgelijke klachten heel duidelijk in de richting van de natuur. Omdat herbal remedies niet alleen het bestrijden van de symptomen – ze helpen ook de geïrriteerde maag-darmkanaal, om terug te komen in balans. Optimaal dit is bewezen een Mix van hoge doses van pepermunt – en karwij olie. Dit is omdat beide Oliën van plantaardige actieve ingrediënten die in geconcentreerde Vorm: pepermunt ontspant de darm spieren en vermindert de pijn van de gevoeligheid van de spijsverteringsorganen, die is toegenomen in het geval van functionele klachten vaak. Komijn vermindert winderigheid en de bloedcirculatie naar de mucus verbetert de huid.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top