Snelevacature Amsterdam

Wat kan ik diarree eten?

Äpfel essen bei Durchfall
Appels zijn een goede remedie tegen diarree. Vanwege de aanwezige voedingsvezels pectine kalmeert de darmwand en zich bindt aan de giftige stoffen In de diarree, het juiste voedsel is in de vraag: Beproefde huismiddeltjes zoals wortelen, aardappelen en Appels maken de darmen snel weer fit.

Als het pad naar de wc kan niet kort genoeg, je hoeft niet sterk medicijn. Ook natuurlijke remedies van moeder in de keuken helpen. Want geval, het lichaam van water ontsnapt, moet je drinken ook veel en re-elektrolyten – bijvoorbeeld, een beetje zout koken. Maar, als het gaat een beetje beter, de vraag is: Wat moet je eten voor diarree?

1. “Moro’ s wortelsoep” effect op diarree

Karotten senken Cholesterinspiegel

Wortelen niet alleen het verlichten van diarree – ze zijn ook de cholesterol verlagen. Elke dag, bijvoorbeeld, 200 ml vruchtensap met een paar druppels Olie te drinken

De bijna vergeten wondermiddel tegen diarree ziekten, de Moro-soep (volgens Prof. Dr. Ernst Moro), heeft klinieken in de jaren ‘ 40, in het bijzonder bij kinderen, regelmatig gebruikt. Dan, het werd verdrongen door de antibiotica. Misschien kun je er zelfs de oorzaak van de beruchte Bacillus Coli en is ook effectief in de Intestinale bacteriën, die niet reageert op antibiotica. Tijdens het koken van de wortelen, de suiker moleculen (oligosacchariden) die zich in de darmen met schadelijke bacteriën en uitgescheiden. Dus de kiemen kunt niet langer aanval van het darmslijmvlies.

Hier is hoe:

Snijd 500 gram geschilde wortelen in stukken, kook ze in 1 Liter water een uur. Pureer alles. De pulp, vul met kokend water tot een Liter en voeg drie gram keukenzout (= niveau 1/2 lepel). De case-Patiënt dagelijks geconsumeerd in verschillende kleine porties.

2. Aardappel-Sud gerenoveerd in de maag en darmen

Ook de basisprincipes van interactieve aardappel water is een oude huismiddeltjes en goede voeding voor diarree. In het geval van aardappelen, moet u stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat er geen groene delen van planten (het gebruik van de groene gebieden van de shell of de kiem toppen), omdat deze de solanine onverenigbaar.

Hier is hoe:

Was essen bei Durchfall? - Sud aus Kartoffeln ist ein altes Hausmittel

Wat te eten tijdens diarree? – Afkooksel van aardappelen is een oud huis remedie

Geniet 6 eetlepels tarwezemelen en 3 eetlepels van de hele lijnzaad overnachting in 1,5 liter water. Je hebt om te kook de volgende dag 30 minuten, door zeven, en bewaar de vloeistof verkregen in het kort. Schil de aardappelen een halve Kilo. Snijd ze in stukken en kook het in 1,5 liter water. Druk de aardappelen door een zeef en vang het vocht op. Mix deze in met het lijnzaad afkooksel en drink dit elke twee tot drie uur een Kopje. Als alleen de maag onderdrukt, kunt u schillen van rauwe biologische aardappel voorzichtig, het pletten en persen van het sap in de ochtend raw drinken om te genezen van de maag.

3. Geraspte Appel helpt bij diarree en verlies van eetlust

De Apple ballen is een echte Geneeskunde en precies de juiste voeding voor diarree. Niet voor niets het gezegde leert dat een Appel per dag houdt de dokter weg. Hij helpt, maar ook, als de darm heeft al geleid tot klachten, velen weten het niet. Het WRIJVEN van de Apple zorgt ervoor dat de pectine is meer gemakkelijk geabsorbeerd. In de darm bindt toxines en wordt uitgescheiden met deze. Daarnaast is de wand van de darm kalmeert.

Hier is hoe:

Wassen van een biologische Appel grondig met warm water. RUB ongepelde het en laat het langzaam oplossen in uw mond.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top