Snelevacature Amsterdam

Wat maakt uw rug gebroken

Wat is schoudertas, frisdranken en hoge hakken gemeen hebben? U kunt uw rug gebroken. In deze Video, Dr. John introduceert de zes grootste terug vijanden en geeft tips aan de mensen die lijden voorkomen kan worden.

Pijn in de rug kan vangen ons bijna allemaal op een bepaald punt in het leven. Al jonge mensen lijden. Met de leeftijd, het aantal van pijn aanvallen toeneemt. Van pijn in de rug de leeftijd van 30 Jaar getroffen tot 50. Achter kan verbergen van een veelheid van verschillende oorzaken. Het merendeel van de patiënten weet niet hoe snel kunt u het weer was gebroken.

Als u last heeft van pijn in de rug, je moet er niet de oorzaak van de pijn in je rug. Er zijn verschillende manieren om het weer was gebroken.

Grote Winkelcentra Bagage

De favoriete schoudertas een bedrag van gewicht hoopt zich snel. Zware boodschappentassen, het is de achterkant te snel te veel van.

Mijn bed is goed?

Die krijgt in de ochtend kruis problemen, is vaak te zacht. Tip: Soms kan het helpen om het matras keren. Maar de meeste van de tijd een nieuwe.

Zoete Limo

Suiker is een calcium rover. Mogelijke gevolgen zijn brüchigere wervels (osteoporose) en ernstige pijn.

Te veel op de Ribben

Te veel extra kilo ‘ s zijn een last op de rug. De tussenwervelschijven zijn op elkaar geperst, het centrum van de zwaartekracht van het lichaam verschuift. Tip: Zachte beweging ontlast de rug en kan smelten de kilo ‘ s.

In het kantoor is zelden recht locker

De rug kan worden ingeroepen, noch over – noch onder. Zeer weinig hij waardeert stoelen lange, statische Zittend op een ongemakkelijk gevoel. Echter, als we de focus van de werken op de Computer, we hebben de neiging om een kleine, scheve houding.

Die wil om mooi te zijn moet lijden?

Door hoge hakken te kunnen vervormen van de voet op de lange termijn, en een houding van schade (holle kruis).

Geef een reactie

Scroll To Top