Snelevacature Amsterdam

Wat mijn slaaphouding weten over mij?

Ein Mann schläft
Volgens de “slaap-horoscoop” door een Britse wetenschapper in de slaap positie suggereert van deze man in een behulpzame persoonlijkheid klaar om te gaan zij, rug of buik – uw favoriete slaaphouding zegt veel over je persoonlijkheid. Maar ze kunnen ook leiden tot gezondheidsproblemen – praktijk Vita legt.

Je rolt naar de zijkant en trek de knieën of, als u liever rugligging? Het is meestal altijd dezelfde slaaphouding, waarin we onszelf aan het einde van de dag comfortabel. Maar achter ons individuele slaap voorkeuren slechts het verlangen naar comfort, slapen, zeggen de deskundigen.

In een enquête van de Britse taal-expert Robert Phipps onderzocht het verband tussen persoonlijkheid en slaap posities en het creëren van een “slaap-diagram”. Chris Idzikowski, een Britse slaap onderzoeker, kwam in zijn onderzoek tot vergelijkbare resultaten. In professionele kringen, de bevindingen van de twee onderzoekers zijn omstreden – maar een weergave kan worden in de “slaap-horoscoop” is interessant.

Onbetwistbaar de gezondheid van de aspecten van de individuele slaap-posities zijn echter een aantal fysieke ongemakken als gevolg van de manier waarop we liggen in bed, en kan geëlimineerd worden door een overgang is eenvoudig.

Locatie op de pagina

De slaap-horoscoop zegt: Volgens Phipps en Idzikowski mensen die vaak Zorgen hebben de neiging om de kant situatie. Bovendien, de mensen die in een aan de buitenkant moeilijk sliep zo vaak, maar in werkelijkheid zeer gevoelig.

Deze klachten kunnen ontstaan: slapen Aan de rechterkant brandend maagzuur kan verergeren. De reden hiervoor is dat de maag is in de slaaphouding op de slokdarm – welke gunsten van de reflux van maagzuur naar de slokdarm.

Terug

De slaap-horoscoop zegt: rugligging, de armen liggen recht langs het lichaam, is geassocieerd met een starre en onverzettelijke persoonlijkheid. Echter, volgens de boven-gestrekte armen klaar suggereren een extra karakter.

Deze klachten kunnen zijn: rugligging is ideaal voor de rug-of nekpijn hebben de neiging te worden – maar het vergroot snurken risico. De reden: Het achterste deel van de tong een slip in de rugligging aan de achterzijde en vernauwt de Luchtwegen. Nog een gevaar in rugligging: brandend maagzuur. Om te voorkomen dat maagzuur stroomt in de slokdarm, het helpt om het opslaan van de romp met een kussen hoger.

De buikligging

De slaap, zegt horoscoop: Die slaapt op de buik, en zijn armen naast het lichaam strekt, is, volgens Phipps vaak een gevoel van gebrek aan controle over de gebeurtenissen in zijn leven en Wakker over onvervulde To-Do lijsten.

Deze klachten kunnen ontstaan: In buikligging, het hoofd is gedraaid naar een kant – veel druk op de hals rust. Het resultaat kan spanning en chronische pijn.

Hamburg-harburg, 8. Juni 2015

Geef een reactie

Scroll To Top