Snelevacature Amsterdam

Wat te doen in geval van een blaasontsteking?

Frau mit Blasenentzündung
Wat te doen in geval van een blaasontsteking? De vragen die elk jaar een groot aantal vrouwen. Vaak natuurlijke remedies om te helpen drang tegen de vervelende urine en de pijn Met een blaasontsteking kunt u zelf doen veel natuurlijke remedies kan vervangen, in veel gevallen antibiotica. Leer hier hoe dit te doen.

Stress, onderkoeling, koud: Al deze factoren kunnen predisponeren tot blaasontsteking. Typische symptomen zijn onder meer de drang om constant urine en helse pijn. Een ontsteking is genomen, kunnen ziektekiemen verspreiden via de nieren. In het ergste geval, een bloedvergiftiging. Maar wat te doen in geval van blaasontsteking, dus het komt?

Wat kunt u doen voor blaas ontsteking

In milde ongemak, het is vaak genoeg om veel te drinken (2-3 liter per dag), regelmatig de afvoer van de blaas, om warm te blijven, en natuurlijke remedies, zoals een combinatie van goud kruid, ortho-staaf laat de sifon, hauhechel root of bearberry toegang tot de achterkant van de bladeren. Als dat niet helpt of in geval van symptomen, zoals bloed in de urine, een arts moet worden geraadpleegd – hij schrijft antibiotica.

Wat te doen in geval van een blaasontsteking? Prikkelbare blaas rustig

Niet altijd bacteriën zijn de oorzaak van problemen met de blaas. De constante drang om te plassen kan wijzen op een prikkelbare blaas. Deze ziekte is vrij algemeen en kan zich voordoen in alle leeftijdsgroepen. Het treedt op wanneer de blaas spieren gespannen. Achter hormonale veranderingen kunnen zetten. Maar ook Stress of andere psychologische oorzaken kunnen een belangrijke rol spelen. Vooral de angst, de badkamer direct verbetert het ongemak.

Wat te doen in geval van een blaasontsteking? Alcohol, koffie, nicotine voorkomen

Ongunstige alcohol, koffie en nicotine hebben ook invloed op de ziekte, omdat de blaas kan irriteren overdreven. Wat kunt u doen? Nuttig zijn vooral geneesmiddelen entkrampfe zijn dan van kracht. De zogenaamde anti-cholinergica dempen van de prikkelbaarheid van de blaas spieren ontspannen en de blaas. Op deze manier is de onaangename urine is gestopt met de drang om te snel.

Geef een reactie

Scroll To Top