Snelevacature Amsterdam

Wat zijn de verkoudheid moet mijn kind?

Expertin Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: “hoest suppressants mag alleen worden gegeven als het kind hoest droog, prikkelend en zullen een belangrijke slaap-gerelateerde problemen.” Kinderen zijn bijzonder gevoelig voor verkoudheid. Maar wat zijn de drugs geschikt voor de behandeling van kleine patiënten en wat moeten ouders op letten? Kinderarts Dr. Nadine Hess heeft de antwoorden.

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Vooral in het koude Seizoen, veel kinderen worden geplaagd door een verkoudheid na de andere. En nogmaals, de ouders zijn vervolgens geconfronteerd met de vraag of u moet de jonge medicatie tegen. Volgens een recente analyse van de ” techniker Krankenkasse (TK), veel kinderartsen en de ouders van dit besluit: voor kinderen tot twaalf jaar, voor verkoudheden zijn de meest voorgeschreven geneesmiddelen. De meeste van de hoest stijl leren werkzame stof Noscapinum. Dit wordt beschouwd als bijzonder geschikt voor en om te voorkomen dat bijwerkingen zoals hoofdpijn of duizeligheid.

Hoe nuttig hoest suppressants voor de nacht?

Wie wil de jonge hoest suppressants worden toegediend, moeten er een paar dingen. De toediening van het medicijn is alleen nuttig als het kind anders heeft grote problemen met het slapen. Want een goede nachtrust is om te Genezen van een verkoudheid is bijzonder belangrijk. Hoest suppressants mag alleen worden gebruikt in een droge irriterende hoest – als uw kind Muco-productieve hoest, zijn gecontra-indiceerd. Het kan leiden tot een overbelasting van de Secretie in de bronchiën, wat leidt tot kortademigheid, het ergste, of zelfs tot stilstand is gekomen.

Junge bekommt Hustensaft

Verkoudheid zoals hoest suppressants, volgens een analyse van de technicus van de verzekering van de gezondheid van de meest voorgeschreven geneesmiddelen bij kinderen

Om dezelfde reden, niet een hoest-solver en een hoest suppressants, kan gezamenlijk worden genomen. En als u denkt over het zorgvuldig, het maakt ook geen zin, het hoesten is taai-en slijmerig en moet worden opgelost, dan is een slijmoplossend medicijn helpt het of hij niet productief is en droog. Dan is de vervelende hoest kan worden gestopt, is een slijmoplossend heeft geen zin, aangezien er geen slijm aanwezig is. Het kind is meer dan een jaar oud, hoest door de goede manier om een oud huis remedie met honing, gespreide thee. De honing zet een Film over de geïrriteerde luchtwegen en de warme thee is ook rustgevend en antitussief. In het geval van kinderen jonger dan één jaar helaas, er is geen honing kan worden gebruikt, omdat het kan leiden tot zuigelingenbotulisme.

Zalfjes voor te Wrijven en andere remedies met etherische Oliën, bijvoorbeeld eucalyptus of Menthol, u mag deze niet gebruiken bij kinderen onder de twee jaar. De kleintjes kunnen lijden als gevolg van de essentiële Oliën, zoals een sterke irritatie van de luchtwegen die kan leiden tot een bronchospasmen, die leidt tot ernstige kortademigheid tot ademhalingsstilstand. Ook mag u geen gebruik maken van deze middelen, indien u kinderen onder de leeftijd van twee thuis. Afgezien van de beschreven ernstige bijwerkingen, kunnen de kinderen WRIJF de zalf is ook per ongeluk in de ogen, en dit kan leiden tot sterke irritatie.

Home remedies voor verkoudheid kinderen ook helpen?

In principe geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van home remedies, zoals thee of kippensoep, ook in het geval van kinderen. Ook ui sap is bewezen als een remedie voor hoest, als een Ui comprimeren pijn in de oren. Quark wraps rond de nek worden gedragen door de kleine Patiënt, maar als een voorzorgsmaatregel, alleen in de aanwezigheid van volwassenen. Zorg ervoor dat de omslag is te strak en het kind krijgt nog steeds goede lucht. Met een beetje van de rust, de symptomen moet dan binnen een paar dagen te verdwijnen.

Geef een reactie

Scroll To Top