Snelevacature Amsterdam

Watermeloenen lagere bloeddruk dankzij L-arginine

L-arginine is een van de semiessentiellen aminozuren kernen is opgenomen in aanvulling op walnoten en pompoen in water-meloenen.

Naast de ondersteuning van tal van biologische functies in de stikstofcyclus, arginine is ook gebruikt om hoge bloeddruk, waardoor de bescherming tegen hart-en vaatziekten.

In 2012 gepubliceerde studie heeft aangetoond dat dagelijkse suppletie met L-arginine, dat wordt gewonnen uit water meloenen, en draagt aanzienlijk bij tot het verminderen van matig verhoogde bloeddruk bij obese patiënten in de middelbare leeftijd. Omdat L-arginine is de enige voorloper van stikstofmonoxide, die leidt door verschillende conversie-niveaus in het lichaam tot ontspanning van de gladde spieren, het is een matige vasculaire uitbreiding van essentieel belang.

De resultaten van de studie

Watermeloen-extract bevat veel aminozuren, zoals citrulline en arginine. Arginine is de grondstof voor de schepen control NO, stikstofmonoxide. Met verbeterde voeding arginine in het lichaam is dus in staat om het verminderen van zowel de systolische en diastolische bloeddruk van ongeveer 15.1 en 7,6 mm Hg. Vooral obese patiënten met verhoogde waarden kunnen ook profiteren van deze kennis, zoals in een onderzoek van de Florida State University heeft aangetoond.

De deelnemers kregen per dag 6 mg watermeloen-extract werd toegediend, en dan zowel de bloeddruk waarden gedaald. In een eerdere studie, alleen een Verlaging van de systolische bloeddruk kunnen worden gedetecteerd, maar de patiënt heeft slechts 4 mg van het extract. Sinds hypertensie is één van de belangrijkste risicofactoren voor hart-en vaatziekten en op hetzelfde moment, ongeveer 50% van alle sterfgevallen in Europa, is er een dringende behoefte aan arginine supplementen met een hoge bloeddruk lijden van patiënten.

Details van het onderzoek

Arginin und BlutdruckStudie leider Arturo Figuero en zijn medewerkers onderzochten in hun studie 1, 14 patiënten met milde of matige verhoogde bloeddruk en een leeftijd van 58 jaar. De proefpersonen kregen de drug over een periode van zes weken van een hoge kwaliteit water melon extract of een Placebo.

Dan is een 14-daagse van de detoxificatie fase gevolgd om de twee groepen te vergelijken. Uiteindelijk bleek dat had verminderd de systolische bloeddruk waarden van het water-meloen-extract-aangevuld patiënten vergeleken met de patiënten die met Placebo 11.5 15.1 mmHg en de diastolische waarden van 7,6-7,8 mmHg.

Bijgevolg, een toevoer van L-arginine supplementen kan bijdragen tot een aanzienlijke verbetering van de hoge bloeddruk symptomen en is Betrokken, een goede Aanvulling op medische producten.

Geef een reactie

Scroll To Top